Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Multipessoal Portugal kiest Carerix als toekomstbestendig recruitment platform

Rotterdam, 26 februari 2020 – Als onderdeel van hun digitale transformatie strategie, kiest Multipessoal Portugal voor Carerix als toekomstbestendig ATS en CRM platform. De volgende stap is het werken aan een blueprint, waarmee alle bedrijfstakken van Multipessoal Portugal de voordelen van Carerix kunnen ervaren.

Het verzekeren van groei

Multipessoal is een gerenommeerd, toonaangevend wervingsbureau in Portugal. Om verdere groei te verzekeren, heeft Multipessoal een uitgebreide digitale transformatiestrategie gedefinieerd op basis van 3 pijlers: “People, Technology & Processes”. Er is een nieuwe centrale workflow-oplossing voor het kantoor nodig om ervoor te zorgen dat deze strategie op de juiste manier wordt geïmplementeerd. Carerix werkt samen met Multipessoal om een platform te configureren dat volledig geschikt is om deze doelen te ondersteunen.

Marco Alves, Digital Transformation Director, Multipessoal:

“We gaan vooruit met het transformatieplan en werken elke dag om te garanderen dat we de doelen bereiken die we voor mensen, technologie en processen bij Multipessoal hebben staan. Wij geloven dat Carerix een belangrijke partner is om ervoor te zorgen dat we de beste integratiemogelijkheden bieden, gekoppeld aan een geweldige gebruikerservaring. Dankzij deze samenwerking kunnen we een overzicht van werkprocessen krijgen. Dit Applicant Tracking Systeem is dus perfect geschikt voor onze behoeften, waardoor het proces op een zeer intuïtieve manier voor de gebruiker kan worden geharmoniseerd.”

Mark Hopman, Director International Accounts, Carerix:

“Portugal heeft een uitdagende wervingsmarkt die een optimaal en efficiënt bedrijfsproces vereist om ervoor te zorgen dat zowel klanten als kandidaten het beste worden bediend. We zijn erg trots om Multipessoal te bedienen met een best passende ATS / CRM-oplossing om hun groeiambities te realiseren. Vanwege het vertrouwen van Multipessoal in het Carerix-platform zullen we onze voetafdruk in Portugal verder uitbreiden. Ons team kijkt uit naar een langdurige relatie met Multipessoal.”

Over Multipessoal

Multipessoal is een referentiegroep op het gebied van human resources, die werkt vanuit de overtuiging dat alle banen ertoe doen. Het bedrijf werkt al 26 jaar aan de markten voor tijdelijk werk, outsourcing, facility management, werving en selectie.

De activiteiten van Multipessoal zijn direct gekoppeld aan de wil om de eerste keuze in de werkwereld te zijn en bieden meer dan baanmogelijkheden: de ondersteuning die nodig is gedurende het hele proces. Dit resulteert in het vermogen om personeel aan te trekken, te werven en te selecteren, behorend aan de verwachtingen en behoeften van haar klanten.

Over Carerix

Carerix is leverancier van recruitment- en detacheringoplossingen die corporate recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. De oplossingen worden in de vorm van een SaaS-model gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment meer dan 70 medewerkers en meer dan 720 klanten waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gas, finance en service-industrie. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op de nieuwe locatie: Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev.

>Voor meer informatie, neem contact op met Mark Hopman (Carerix) via +31 (0)6 31 97 53 11 of mark@carerix.com

Lees meer nieuws