Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 31 – Oktober 2018


Oktober 2018 -TAMO | Maak jezelf aantrekkelijk voor talent | Haal het maximale uit Carerix | Webinars | Carerix @ Events
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Beste Johan Smit,

In de spotlight: TAMO – Een uniek inzicht in de actieve en passieve arbeidsmarkt

Het juiste talent op het juiste moment vinden? Verkrijg meer inzichten in het zoekgedrag van kandidaten en de populariteit en positionering van jouw vacature. Slechts 4 à 5% van de mensen die een vacature online bekijken, komt effectief tot een sollicitatie. De in Carerix geïntegreerde TAMO-oplossing van HRlinkIT, geeft zicht op wie de 95% anderen zijn. Recruit als een marketeer met deze slimme Big Data tool.

Bekijk de video »

Whitepaper: Hoe maak je jezelf aantrekkelijker voor talent met Continuous Feedback?

Praktische adviezen over het inbouwen van feedback in de Candidate Journey

Het kunnen geven van feedback hoort bij een goede candidate experience. De kandidaat voelt zich gewaardeerd wanneer er om zijn of haar mening wordt gevraagd en de recruiter leert op deze manier waar het proces verbeterd kan worden. Dit betekent winst voor beide partijen.

In deze whitepaper geven we een paar praktische adviezen over het inbouwen van feedback in de Candidate Journey.

Download whitepaper »

Haal het maximale uit Carerix

Nieuwe trainingsdata online

Verwelkom je binnenkort uitbreiding van het team? Of wil je jouw kennis verdiepen om zelfstandig bedrijfsprocessen in Carerix te kunnen integreren en aan te passen? De nieuwe Carerix Trainingen staan weer gepland.

Bekijk de actuele trainingskalender per training en schrijf je in.

Naar Carerix Academy »

Webinars

Laat je inspireren

Wil je op de hoogte zijn van nieuwe functionaliteiten of je kennis bijspijkeren? Carerix’ collectie van webinars biedt jou informatie over de laatste ontwikkelingen in de markt. Bekijk inspirerende webinars met thema’s als GDPR, chatbots, Artificial Intelligence en veel meer.

Webinars terugkijken »

Carerix @ Events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en lezingen.

Digitaal Werven

1 november 2018 – Utrecht

Op 1 november 2018 vindt het Digitaal-Werven event in Utrecht plaats. Kom langs onze stand of ontdek alles over continuous feedback tijdens de break-out sessie van onze klant ANWB.

Meer informatie »

RecruitmentTech

22 november 2018 – Utrecht
Op 1 november 2018 vindt het Digitaal-Werven event in Utrecht plaats. Kom langs onze stand of ontdek alles over continuous feedback tijdens de break-out sessie van onze klant ANWB.

Meer informatie »

Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2018 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.

Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP Rotterdam

Wat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Lees meer nieuws