Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 32 – November 2018


November 2018 – Videopitch | 100% meer efficiency dankzij Carerix | Haal het maximale uit Carerix | Webinar: Feedback op automatische piloot | Carerix @ Events
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Beste Johan Smit,

In de spotlight: Videopitch – Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Door middel van een videopitch van 30 seconden hebben je kandidaten de vrijheid om zichzelf te presenteren. Beoordeel iemand niet enkel op basis van feiten uit het cv, maar ook op motivatie en persoonlijkheid. Binnen 30 seconden een indruk voor jou en de opdrachtgevers, waarmee kandidaten zich kunnen onderscheiden van de rest en jij de (voor)selectie efficiënter kunt doorlopen.

Ontdek Videopitch »

Life Recruitment: 100% meer efficiency dankzij Carerix

Eray Kocman is sinds 2005 actief in de uitzendbranche en besloot in maart 2011 voor zichzelf te beginnen. Naarmate de organisatie groeide, nam de behoefte voor een gestructureerd systeem toe. Lees in deze klantcase het waarom Life Recruitment voor Carerix kiest en hoe Carerix helpt structuur in werkprocessen te brengen.

Lees de klantcase »

Haal het maximale uit Carerix

Nieuwe trainingsdata online

Verwelkom je binnenkort uitbreiding van het team? Of wil je jouw kennis verdiepen om zelfstandig bedrijfsprocessen in Carerix te kunnen integreren en aan te passen? De nieuwe Carerix Trainingen staan weer gepland.

Bekijk de actuele trainingskalender per training en schrijf je in.

Naar Carerix Academy »

Webinar: Feedback op de automatische piloot via Carerix
10 december 2018

In deze webinar nemen Jeroen en Robbie Sakkers (Ratecard) je mee in de wereld van Continuous Feedback.Door te focussen op het meten, vergelijken en verbeteren van jouw candidate en customer experience, groei je als een kampioen – geheel geautomatiseerd via Carerix.

Schrijf je in »

Carerix @ Events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en lezingen.

Carerix-klant VNOM wint RecruitmentTech award!

Op 22 november 2018 was Carerix aanwezig bij het Recruitment Tech Event in Utrecht.Onder het toeziend oog van meer dan 300 vakgenoten ontving Carerix-klant VNOM de Recruitment Tech Award 2018 in de categorie ‘Best case’

Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2018 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.

Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP Rotterdam

Wat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Lees meer nieuws