Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 33 – Januari 2019

 

Januari 2019 – Recruitmenttrends 2019 | Randstad Italië kiest voor Carerix | Jobdigger: Dé vacaturezoekmachine voor arbeidsprofessionals | Carerix Academy
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Beste ,

Vijf tips met impact op het succes van de recruiter in 2019

Maak als recruiter het verschil in een wereld vol digitale touchpoints

Door de jaren heen zien we steeds meer technologische innovaties die het Recruiter/HR Tech domein betreden. Het bewustzijn voor digitale ervaringen in het recruitmentproces stijgt daardoor steeds meer. Om de candidate- en hiring manager experience te waarborgen, moeten deze zogenaamde digital touchpoints in lijn zijn met de human touchpoints van een recruiter. Carerix heeft vijf waardevolle tips op een rijtje gezet.

Lees het artikel »

In de spotlight: Jobdigger – Dé vacaturezoekmachine voor arbeidsmarktprofessionals

Jobdigger is een dashboard dat via meerdere snelkoppelingen in de Carerix omgeving gebruikt kan worden. Jobdigger verzamelt big data voor bemiddelaars, recruiters en loopbaanprofessionals en maakt hiermee de gehele online arbeidsmarkt direct inzichtelijk en analyseerbaar.

Jobdigger is geschikt voor iedere recruiter die zijn wervingsproces wilt optimaliseren door middel van recruitment technologie; voor iedere recruiter die efficiënter wilt werken.

Ontdek Jobdigger »

Persbericht: Randstad Italië kiest voor ATS-platform van Carerix

Randstad Italië kiest voor Carerix en investeert daarmee in een futureproof oplossing voor hun Search & Match-activiteiten in alle 287 vestigingen.

“De belangrijkste redenen om voor Carerix te kiezen zijn de beschikbare en toekomstbestendige technologieën, integratiemogelijkheden en de user experience. Carerix is een prettige omgeving voor onze consultants omdat alle relevante informatie in één scherm wordt getoond.” – Daniele Spatari, Directeur

Lees het persbericht »

Carerix Academy

Om het maximale resultaat uit jouw Carerix-oplossing te halen, bieden wij optimale ondersteuning. Want goed opgeleid zijn, betekent een maximaal rendement uit jouw Carerix-systeem. Daarom bieden wij verschillende trainingen en webinars aan, die afgestemd zijn op het type gebruik.

Bekijk webinars en trainingsdata op onze Carerix Academy.

Bekijk nu »
Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2019 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP RotterdamWat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.
Lees meer nieuws