Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 34 – Februari 2019

 

Februari 2019 – Save the date Roadshow 2019 | Starred Recruitment Summit | Doelgroependashboard | nieuwe trainingsdata | Events
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Beste ,

Save the date: Carerix Roadshow – 21 mei 2019

Dinsdag 21 mei is het zover: de Carerix Roadshow 2019. In het authentieke Hulstkamp Gebouw midden in Rotterdam brengen wij partners en bezoekers in contact met interessante ontwikkelingen binnen de recruitmentbranche. Benieuwd naar wat deze dag jou kan opleveren? We brengen je snel op de hoogte van het dagprogramma en de mogelijkheid tot inschrijving. Stay tuned!

Roadshow 2018 – Aftermovie
Meer informatie Roadshow 2018 »

Word pilot klant van Carerix Seamless en test mee!

Carerix werkt voor en achter de schermen altijd aan het verbeteren van haar software. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een totaal vernieuwde Carerix applicatie speciaal gericht op de mobiele gebruiker. Dezelfde data in een nieuw jasje.

Carerix Seamless for mobile is tot stand gekomen op basis van uitgebreid empirisch onderzoek en grondige analyse van feedback van huidige Carerix-gebruikers. Een nieuwe, moderne applicatie waarmee je altijd en overal snel en eenvoudig toegang tot je belangrijkste recruitment data hebt in Carerix.

Meld je nu aan
De komende maanden testen we dit samen met onze klanten uitgebreid in een pilot. Ben jij geïnteresseerd om mee te denken en testen in de verdere ontwikkeling van Seamless for Mobile? Stuur dan een email naar pilot@carerix.com (met je naam, email adres en Carerix app naam).

Aanmelden »

Lancering Starred Recruitment Benchmark

Donderdag 7 maart – 15.00 uur in TQ, Amsterdam

Onze koppeling partner Starred organiseert op donderdag 7 maart vanaf 15 uur de Starred Recruitment Summit. Op de agenda staat de lancering van de Recruitment Benchmark, waarin een beeld gegeven wordt van de candidate experience en waardering van opdrachtgevers binnen de staffing-industrie in Nederland. Daarnaast vertelt Dennis van Weeren, Director of Operations van de succesvolle IT-recruitmentgroep Altus Staffing, over hoe zij een ‘tech stack’ hebben ingericht en hoe feedback en candidate NPS daar onderdeel van is en hun business helpt versnellen.

Carerix stelt 10 kaarten beschikbaar voor de Starred Summit. Schrijf je nu in en ontmoet de mensen achter Starred en gebruikers van Starred om van te leren en je te laten inspireren. Je bent zeker ook welkom om je in te schrijven als je nog geen Starred gebruikt.

Inschrijven »

In de spotlight: Efficiënter werven met het DoelgroepenDashboard

ICT Group zoekt vooral hoogopgeleide technische mensen, een schaarse doelgroep. Om inzicht te krijgen in de drijfveren van deze doelgroep, gebruiken ze het DoelgroepenDashboard. Dit nemen ze mee in hun communicatie om geschikte kandidaten te triggeren.

Wil jij net als de ICT Group inzicht in de wervingshaalbaarheid van de doelgroep, wat de doelgroep in beweging brengt en hoe deze bereikt kan worden?

Ontdek het DoelgroepenDashboard »

5 tips met impact op het succes van de recruiter 2019

Maak als recruiter het verschil in een wereld vol digitale touchpoints

Door de jaren heen zien we steeds meer technologische innovaties die het Recruiter/HR Tech domein betreden. Het bewustzijn voor digitale ervaringen in het recruitmentproces stijgt daardoor steeds meer. Om de candidate- en hiring manager experience te waarborgen, moeten deze zogenaamde digital touchpoints in lijn zijn met de human touchpoints van een recruiter. Carerix heeft vijf waardevolle tips op een rijtje gezet.

Lees het artikel »

Nieuwe trainingsdata online

Haal het maximale uit Carerix

Verwelkom je binnenkort uitbreiding van het team? Of wil je jouw kennis verdiepen om zelfstandig bedrijfsprocessen in Carerix te kunnen integreren en aan te passen? De nieuwe Carerix Trainingen staan weer gepland.

Bekijk de actuele trainingskalender per training en schrijf je in.

Naar Carerix Academy »


Talent Acquisition live

18 april 2019 – Amsterdam

Het internationale event over innovatie in recruitment, van strategie en processen tot technologie. Kom langs bij onze stand en laat je inspireren. Meer informatie»


RecruitmentTech
Demo day

6 juni 2019 – Utrecht

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Kom langs voor een één-op-één demo van Carerix en/of Carerix partner integraties.Meer informatie»

Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2019 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP RotterdamWat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.
Lees meer nieuws