Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 35 – Maart 2019


Maart 2019 – Seamless pilot | Out-of-the-box recruitment websites | Candidate experience benchmark report | Save the date Roadshow 2019 | E-Assessments | Events
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Beste Johan Smit,

Word pilot klant van Carerix Seamless en test mee!

Carerix werkt voor en achter de schermen altijd aan het verbeteren van haar software. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een totaal vernieuwde Carerix applicatie speciaal gericht op de mobiele gebruiker. Dezelfde data in een nieuw jasje.

Carerix Seamless for mobile is tot stand gekomen op basis van uitgebreid empirisch onderzoek en grondige analyse van feedback van huidige Carerix-gebruikers. Een nieuwe, moderne applicatie waarmee je altijd en overal snel en eenvoudig toegang tot je belangrijkste recruitment data hebt in Carerix.

Meld je nu aan
De komende maanden testen we dit samen met onze klanten uitgebreid in een pilot. Ben jij geïnteresseerd om mee te denken en testen in de verdere ontwikkeling van Seamless for Mobile? Stuur dan een email naar pilot@carerix.com (met je naam, email adres en Carerix app naam).

Aanmelden Seamless Pilot »

Out-of-the-box recruitment websites

Recruitmentsites of werken-bij-websites draaien om VVBB; Vinden, Verleiden, Boeien en Betrekken. Carerix werkt hiervoor samen met gespecialiseerde webdesign partners. In de afgelopen maanden zijn er weer veel klanten blij gemaakt met een mooie nieuwe website:


Wil jij ook een professionele recruitment website of werken-bij-website? Carerix kan je hierbij helpen en biedt daarnaast diverse mogelijkheden om je eigen website te integreren met jouw Carerix applicatie.

Bekijk alle website oplossingen »

Save the date: Carerix Roadshow – 21 mei 2019

Dinsdag 21 mei is het zover: de Carerix Roadshow 2019. In het authentieke Hulstkamp Gebouw midden in Rotterdam brengen wij partners en bezoekers in contact met interessante ontwikkelingen binnen de recruitmentbranche. Benieuwd naar wat deze dag jou kan opleveren? We brengen je snel op de hoogte van het dagprogramma en de mogelijkheid tot inschrijving. Stay tuned!

Meer informatie Roadshow 2019 »
Roadshow 2018 – Aftermovie

Starred Candidate Experience Benchmark Rapport

Onlangs lanceerde onze partner Starred de Recruitment Benchmark waarin een beeld gegeven wordt van de candidate experience en waardering van opdrachtgevers binnen de Staffing-industrie in Nederland. Download het rapport hier.

Wil jij ook feedback verzamelen in iedere stap binnen het recruitment- of detacheringsproces en je candidate journey verbeteren?

Ontdek onze continuous feedback oplossingen »

Is de kandidaat met de beste papieren ook de beste kandidaat?

Carerix is continu op zoek naar innovatieve technologieën en netwerken van derden die we kunnen combineren met ons platform. Denk bijvoorbeeld aan E-Assessments; veruit de populairste tooling om kandidaten te selecteren*. Voorkom mismatch in een vroeg stadium met verrijkte kandidaat profielen.

Carerix e-Assessments partners:

* Bron: Poll op recruitmenttech.nl – sept 2018

Bekijk alle (partner)integraties »

Carerix@events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en lezingen.


Talent Acquisition live

18 april 2019 – Amsterdam

Het internationale event over innovatie in recruitment, van strategie en processen tot technologie. Kom langs bij onze stand en bezoek de breakoutsessie van onze klant Teqoia over Data-driven-recruitment.

Meer informatie»


RecruitmentTech
Demo day

6 juni 2019 – Utrecht

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Kom langs voor een één-op-één demo van Carerix en/of Carerix partner integraties.

Meer informatie»

Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2019 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.

Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP Rotterdam

Voeg Carerix toe aan uw adressenboek


Wat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Lees meer nieuws