Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 36 – April 2019


April 2019 – Carerix Roadshow 2019 – inschrijven | Live: WhatsApp koppeling | Chatbots | Klantcase: Carerix en Chain | Nieuwe trainingsdata online
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Beste Johan Smit,

Carerix Roadshow – 21 mei 2019

Op basis van drie hoofdthema’s (Recruitment Marketing, Invloedrijk Recruiten en Carerix Insights) hebben we wederom een inspirerend programma opgesteld met maar liefst 18 actuele breakout sessies. Schrijf je nu in en reserveer alvast je plekbij de sessies want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven Carerix Roadshow 2019 »
De Carerix Roadshow is hét drukbezochte klantevent over actuele trends & ontwikkelingen in de recruitment-branche, maar ook over producten en diensten van Carerix en haar partners. Dit jaar op een prachtige locatie: het Hulstkamp Gebouw (gebouwd in 1892!) in Rotterdam. Authentiek en groots van buiten, eigentijds en stijlvol van binnen.
Roadshow 2018 – Aftermovie

Live: WhatsApp koppeling Carerix

Met WhatsApp kun je op een snelle, veilige en betrouwbare manier contact onderhouden met kandidaten of andere zakelijke contacten, waar en wanneer je wilt. Carerix heeft een koppeling gemaakt met WhatsApp zodat je direct vanuit de contactpersoon een WhatsApp conversatie kunt opstarten via de desktop versie van WhatsApp.

Bekijk de WhatsApp integratie »

Klantcase: Carerix en Secure Design versterken
‘De Wereld van Chain’

Dankzij efficiënt en flexibel teamwerk tussen Carerix, partner Secure Design en Chain is het gelukt om binnen vier weken de website neer te zetten, inclusief koppeling met Carerix, alle data te migreren en ‘De Wereld van Chain’ te introduceren.

Lees verder over Carerix en Chain »

24/7 persoonlijke recruitment: forget it! Join chatbot

Chatbots zijn niet meer weg te denken vandaag de dag. Bedrijven als Coolblue, Bol en KLM maken volop gebruik van chatbots om hun klanten snel te woord te staan. Maar ook binnen recruitment wordt de chatbot steeds meer ingezet ter verbetering van de candidate experience. Met als resultaat: 24/7 bereikbaar en een meer sollicitanten.

Ontdek chatbots »
Joboti is ook aanwezig op de Carerix Roadshow. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een chatbot voor jouw bedrijf? Loop langs of boek een demo bij je inschrijving.

Haal het maximale uit Carerix

Nieuwe trainingsdata online

Verwelkom je binnenkort uitbreiding van het team? Of wil je jouw kennis verdiepen om zelfstandig bedrijfsprocessen in Carerix te kunnen integreren en aan te passen? De nieuwe Carerix Trainingen staan weer gepland.

Bekijk de actuele trainingskalender per training en schrijf je in.

Naar Carerix academy »

Carerix@events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en lezingen.


Werf& live

16 mei 2019 – Amersfoort

Hét event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Kom langs bij onze stand of bezoek de break-out sessie van onze klant Essent en laat je inspireren.

Bekijk de Werf& live website»


RecruitmentTech
Demo_Day

6 juni 2019 – Utrecht

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Kom langs voor een één-op-één demo van Carerix en/of Carerix partner integraties.

Bekijk de Demo Day website»

Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2019 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.

Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP Rotterdam

Voeg Carerix toe aan uw adressenboek


Wat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Lees meer nieuws