Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 37 – Juni 2019

Juni 2019 – Google for Jobs | Carerix Roadshow 2019 aftermovie | Live: Carerix Seamless for mobile | WhatsApp koppeling Carerix | Big data tooling Jobdigger en Jobfeed | Carerix trainingen
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Beste,

Carerix is klaar voor Google for Jobs! Jij ook?

Iedereen wacht met spanning op de lancering van Google for Jobs in Nederland. Een flinke vernieuwing op de recruitmentmarkt, die er al even aan zit komen. Carerix houdt de trends in de recruitmentmarkt nauwlettend in de gaten en vertelt je dan ook graag dat Carerix klaar is voor de lancering van Google for Jobs. Benieuwd?

Meer informatie over Google for Jobs »
Carerix Roadshow 2019 – Aftermovie

Carerix Roadshow 2019 groot succes

Vol trots kijken we terug op een volledig uitverkochte Carerix Roadshow 2019! Dit keer in het prachtige historische Hulstkamp gebouw in Rotterdam. Met ruim 400 bezoekers, 24 partner integraties en maar liefst 18 actuele break-out sessies een mooie en inspirerende dag!

Live: Carerix Seamless for mobile

Carerix Seamless is de nieuwe mobiele applicatie van Carerix, speciaal voor de recruiter onderweg. Met een frisse look & feel en een gestandaardiseerde gebruikerservaring & interactie design, brengen wij een compleet nieuwe en gemoderniseerde Carerix applicatie waarmee je altijd en overal snel en eenvoudig toegang tot je belangrijkste recruitment data hebt in Carerix.

De applicatie is ontwikkeld en geoptimaliseerd mede dankzij feedback van huidige Carerix-gebruikers.Vanaf nu beschikbaar dus activeer het nu.

Activeer Carerix Seamless »

Live: WhatsApp koppeling Carerix

Met WhatsApp kun je op een snelle, veilige en betrouwbare manier contact onderhouden met kandidaten of andere zakelijke contacten, waar en wanneer je wilt. Carerix heeft een koppeling gemaakt met WhatsApp zodat je direct vanuit de contactpersoon een WhatsApp conversatie kunt opstarten via de desktop versie van WhatsApp.

Start nu met WhatsApp »

Inzicht in de volledige Nederlandse online arbeidsmarkt

Wil jij middels één zoekopdracht honderden sites afzoeken naar die ene vacature voor jouw kandidaat? Jobdigger en Jobfeed zijn big data tooling waarmee je de gehele actuele online arbeidsmarkt inzichtelijk en analyseerbaar maakt. Inclusief jobboards, vacaturesites van bemiddelaars, werken-bij websites van grote bedrijven en MKB-websites.

Wil jij efficiënter werken en verwachtingen op een professionele manier, gebaseerd op feiten, managen? Ontdek de oplossing die bij je past:

Bekijk alle partner integraties »

Haal het maximale uit Carerix

Nieuwe trainingsdata juli/augustus/september online

Verwelkom je binnenkort uitbreiding van het team? Of wil je jouw kennis verdiepen om zelfstandig bedrijfsprocessen in Carerix te kunnen integreren en aan te passen? De nieuwe Carerix Trainingen staan weer gepland.

Bekijk de actuele trainingskalender per training en schrijf je in.

Naar Carerix Academy »

Voordelig op training bij Bas Westland

Ben je tijdens de Carerix Roadshow ook wakker geschud door door de presentatie van Bas Westland over “het haakje”? Of heb je hem gemist? Speciaal voor Carerix klanten heeft Bas een Roadshow korting op zijn trainingen en diensten voor intermediairs. Met de code CxShow2019 ontvang je 10% korting op:

– Sourcing training
– Social Selling training
– Quick Scan van je Recruitment Proces
– Quick Scan van je Recruitment Site
– Interne Wake-up Presentatie

Stuur een mail naar bas@baswestland.com met de actiecode en vermeld de dienst waar je interesse in hebt. Binnen één werkdag neemt hij contact met je op voor het plannen van een intake.

Stuur een e-mail »
Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2019 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP RotterdamVoeg Carerix toe aan uw adressenboek

Wat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Lees meer nieuws