Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 38 – Summer edition – Augustus 2019


Augustus 2019 – Test jouw Carerix-kennis! | End of summer webinars | 25% korting op Jobfeed of Jobdigger | Winactie Recruitment Festival
Beste,
Het is zomervakantie! Tijd om te investeren in het leren van nieuwe dingen die jouw leven als recruiter makkelijker maken. Daarom introduceren we de Carerix Summer School. Een zomer vol kortingen, trainingen en webinars. Zodat jij na de zomer weer met een frisse start kan beginnen.

Carerix webinars


End of Summer School webinar: International Recruitment
27 augustus 2019 – 10:00 

De arbeidsmarkt in Nederland is krap. De stap om over de grens te gaan kijken lijkt klein. Maar hoe pak je dat aan? Op welke landen richt je je? Doe je het zelf of besteed je het uit? En als je de kandidaat gevonden hebt, hoe zorg je dat deze goed kan functioneren in Nederland? Hans Scheers neemt je mee in de reis van de internationale recruiter doormaakt en behandelt de valkuilen en de beschikbare hulpmiddelen.Inschrijven»


End of Summer School webinar: Google for Jobs

3 september 2019 – 10:00 

Het is niet meer de vraag óf Google for Jobs naar Nederland komt, maar vooral wannéér Google for Jobs in ons land wordt uitgerold. Belangrijk dus om nú al je vacatureteksten op zo’n manier te (leren) schrijven dat je straks optimaal scoort in de job search engine. Nicol Tadema (Eigenaar Voor Tekst; het tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie) deelt haar tips en tricks voor een betere vindbaarheid én toename conversie.Inschrijven»

Test jouw Carerix-kennis!

Velden aanmaken & verwijderen, de juiste matchfases toevoegen… Beheer jij Carerix optimaal? Test jouw kennis met deze online quiz en kijk of jij Carerix compleet onder de knie hebt.

Doe de QUIZ »
Wil jij je Carerix kennis verbeteren? Plan jouw training snel in.

Start deze zomer voordelig met Jobfeed of Jobdigger!

Binnen Carerix is het mogelijk de applicatie uit te breiden met innovatieve (partner) producten. Jij bent natuurlijk op zoek naar de beste opties voor jouw kandidaat, nieuwe leads en interessante bedrijven, of naar inzicht voor benchmarking. Met de producten van Jobdigger en Jobfeed kun jij dagelijks tijd besparen in je wervingsproces doordat we je leadgeneratie én marktanalyse bieden, volledig geïntegreerd in Carerix.

Zie jij deze tijdsbesparing wel zitten? Maak dan nu gebruik van de voordelige zomeractie welke we in samenwerking met Jobfeed en Jobdigger hebben! Sluit voor 31 augustus je abonnement af en ontvang 25% korting op het maandbedrag voor de eerste drie maanden.

Doe mee met de zomeractie »

Winactie Festival ‘Recruitment in de zon!’

Carerix geeft op 27 augustus 2019 samen met Nicol Tadema een workshop over Google for Jobs op festival Recruitment in de zon van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Zien wij jou daar?

Wil jij €100 korting winnen op jouw toegangsticket voor het Recruitment Festival? Meld je dan snel aan via marketing@carerix.com en wie weet profiteer jij van deze zomerse korting.

Aanmelden »
Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2019 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP RotterdamVoeg Carerix toe aan uw adressenboekWat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.
Lees meer nieuws