Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 39 – september 2019

 

September 2019 | End of Summer School Webinar | Live: Valicare – de slimme screeningstool | Google for Jobs webinar | Dashboards | Talentpools | Carerix Seamless en meer!
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Beste Johan Smit,

End of Summer School Webinar: Automated Jobposting & Programmatic Jobmarketing

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen jobposting en jobmarketing? Benieuwd hoe jij jouw recruitmentactiviteiten naar een hoger niveau kan brengen?
In deze laatste webinar van onze End of Summer School serie, in samenwerking met InGoedeBanen.nl, laten we je zien hoe InGoedeBanen.nl in Carerix werkt. We laten onder andere zien hoe je op (internationale) jobboards kan posten binnen je eigen IGB omgeving en er is tijd voor een Q&A sessie.

Schrijf je in »
https://carerix.com/product/valicare/

Live: Valicare – De slimme screening tool

Carerix integreert met Valicare, Nederlands meest uitgebreide aanbieder van online checks op kandidaten.Beschikt de voorgestelde chauffeur over een geldig rijbewijs? Mag de buitenlandse kandidaat hier werken en klopt zijn ID? Heeft de ZZP’er voor die financiële klus wel een geldig KvK nummer, BTW nummer, rekeningnummer? Is er een Verklaring Onbesproken Gedrag (VOG)? Met de slimme screening tool van Valicare, zijn deze vragen binnen no-time beantwoord.

Nodig kandidaten gemakkelijk uit voor een screening via Carerix. Deze screening kan bestaan uit een selectie aan relevante checks en kan dus ook verschillen per functie of kandidaat. Uitslagen komen via de integratie terug in Carerix en zijn te gebruiken in de presentatie van de kandidaat aan jouw opdrachtgever.

Met het inzetten van de slimme screening tool van Valicare, wordt het checken van kandidaten snel en gemakkelijk.

Ontdek Valicare »

Blog: Carerix is klaar voor Google for Jobs!
Jij ook?

Iedereen wacht met spanning op de lancering van Google for Jobs in Nederland. Een flinke vernieuwing op de recruitmentmarkt, die er al even aan zit komen. Carerix houdt de trends in de recruitmentmarkt nauwlettend in de gaten en vertelt je dan ook graag dat Carerix klaar is voor de lancering van Google for Jobs.

Lees verder»

Terugkijken: End of Summer School WebinarGoogle for Jobs

Met de komst vanGoogle for Jobs naar Nederland, is het belangrijk om nú al je vacatureteksten op zo’n manier te (leren) schrijven dat je straks optimaal scoort in de job search engine. Nicol Tadema (Eigenaar Voor Tekst; het tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie) deelt haar tips en tricks voor een betere vindbaarheid én toename van conversie.

Bekijk het webinar »

Live: Carerix Seamless for mobile

Carerix Seamless is de nieuwe mobiele applicatie van Carerix, speciaal voor de recruiter onderweg. Met een frisse look & feel en een focus op gebruikservaring, brengen wij een compleet nieuwe en gemoderniseerde Carerix applicatie waarmee je altijd en overal snel en eenvoudig toegang tot je belangrijkste recruitment data hebt in Carerix.

Heb jij Seamless al geactiveerd voor jouw Carerix applicatie?

Activeer Carerix Seamless »

Wist je dat…

We hebben de rapportage ‘Time to Hire’ in een nieuw jasje gestoken! Functioneel blijven de rapportages hetzelfde, maar dan in een hedendaags uiterlijk. Binnenkort zullen ook andere rapportages en dashboards worden vernieuwd. Heb je deze rapportage nog niet? Vraag jouw Carerix beheerder deze te activeren in de bibliotheek!
Met de ‘Talentpool’ functionaliteit in Carerix heb je de mogelijkheid om specifieke pools van kandidaten op te bouwen en te beheren. Versnel het time-to-hire proces, verhoog je de Candidate Experience en zorg voor een betere match en lager verloop.

Meer informatie »

Deze 4 dingen moet je echt weten over de Wet Arbeidsmarkt in Balans

Begin 2020 treedt de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking. Die moet het verschil tussen een vaste baan en flexwerk kleiner maken, en het zo voor werkgevers aantrekkelijker maken om mensen in vaste dienst te nemen. Wat verandert er precies? Carerix deelt4 dingen die je echt moet weten over de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Lees het artikel »

Carerix@events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en lezingen.

Digitaal werven

29 oktober 2019 – Utrecht
Digitaal-Werven is het meest leerzame recruitment event in Nederland. Kom langs in onze stand of bezoek onze Q&A sessie omtrent Total Talent Acquisition: Hoe kan ik vast, flex en mobiliteit managen?

Meer informatie »

RecruitmentTech event

21 november 2019 – Amsterdam
Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Kom langs onze stand of ontdek alles over de vele mogelijkheden van de recruitment chatbot tijdens de break-out sessie van onze klant Mediastages.

Meer informatie »

Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2019 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP RotterdamVoeg Carerix toe aan uw adressenboekWat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.
Lees meer nieuws