Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 40- oktober 2019

 

Oktober 2019 | Carerix 15 jaar! | Chatbot Franky | Workshop Recruitment Chatbots | Hoe Jobdigger arbeidsmarktdata verzamelt | Events
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser

Hoera! Carerix bestaat 15 jaar!

Hoera! Carerix bestaat 15 jaar! 🎈🎊🎈 Daarom geven wij 15 Carerix trainingen weg. Deze zijn niet alleen handig voor nieuwe medewerkers, maar ook voor mensen die dieper in Carerix willen duiken. Wil jij winnen? Reageer dan op onze post op LinkedIn met ‘HOERA’ en wie weet zien wij jou binnenkort in onze trainingsruimte.

Doe mee »

Hoe Jobdigger arbeidsmarktdata verzamelt & verwerkt

Jobdigger is een dashboard dat via meerdere snelkoppelingen in de Carerix omgeving gebruikt kan worden. Jobdigger verzamelt big data voor bemiddelaars, recruiters en loopbaanprofessionals en maakt hiermee de gehele online arbeidsmarkt direct inzichtelijk en analyseerbaar. Maar hoe komt Jobdigger aan alle data en hoe wordt het verwerkt?

Lees het artikel »

40% van de gesprekken met chatbot Franky vindt buiten de kantoortijden plaats

Hoe verhoog je de conversie van zowel kandidaten als opdrachtgevers met een chatbot? Carerix-klant Mediastages presenteert tijdens hetRecruitment Tech Event 2019hoe chatbot Franky deconversie én candidate experience verbetert. Samen met Luuk van Neerven (Joboti), deelt Monique Amse (Mediastages) in onze breakout-sessie wat Mediastages heeft geleerd van de eerste 3.000 gesprekken van chatbot Franky.

Lees het artikel »

Verwachtingen in de vacature: vertel geen sprookjes!

Vaak is het lastig om de juiste medewerkers bij een vacature te zoeken. Vooral voor specifieke functies. Veel werkgevers hebben de neiging om alles in het functieprofiel te plaatsen. Maar dat heeft vaak weinig te maken met de realiteit.

Lees het artikel »

Wist je dat…

Steeds meer bedrijven zetten een chatbot om 24/7 te communiceren met kandidaten. Onze partner Joboti legt op 4 november 2019 uit hoe onder andere chatbots jouw bedrijf kunnen helpen om de candidate experience te verhogen én meer sollicitaties te ontvangen.

Schrijf je in»

Etienne Colella, CEO van PIXID, staat ook dit jaar weer op de lijst “SIA’s prestigieuze ‘Staffing 100 Europe 2019′”. SIA merkt op dat PIXID, opgericht door Colella in 2004, de grootste VMS-provider in Frankrijk is en nu een belangrijke speler op de Europese markt is.

Meer informatie »

Pixid & Carerix bundelen krachten op het SIA Executive Forum

Het SIA Executive Forum is een jaarlijks event voor CEO’s, bedrijfseigenaren en senior wervingsprofessionals. Ook dit jaar zijn er inspirerende sessies binnen het thema ‘Breakthrough Leadership’. Zowel Carerix als Pixid zijn aanwezig met een stand en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden over Talent Acquisition.

Ben jij erbij? Meld je aan met de kortingscode SIAEVENT en krijg£100 korting.

Meer informatie »

Carerix@events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en interessante breakout-sessies.

Recruitment Tech Event 2019
21 november 2019 – AmsterdamHét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Kom langs onze stand of ontdek alles over de vele mogelijkheden van de recruitment chatbot tijdens de break-out sessie van onze klant Mediastages.Schrijf je in»
SIA Executive Forum
19-20 november 2019 – LondenCarerix en Pixid bundelen de krachten op het SIA Executive Forum 2019 in Londen. Met sessies binnen het thema ‘Breakthrough Leadership’, biedt het SIA Executive Forum inzichten en strategieën om leiderschapsskills en bedrijfsgroei naar het volgende niveau te brengen.Meer informatie»
Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2019 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP RotterdamVoeg Carerix toe aan uw adressenboekWat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.
Lees meer nieuws