Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 41- november 2019

 

November 2019 -Recruiten naar recruiters | Van Nes + Plaisier & Carerix | Betere resultaten met een growth mindset | Events
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser

Van Nes + Plaisier & Carerix

In 2010 zijn Nanne van Nes en Walter Plaisier hun eigen kantoor ‘Van Nes & Plaisier Personeelsdiensten’ gestart in Ridderkerk (vlakbij Rotterdam). Vanuit deze locatie bedienen zij werkgevers en werkzoekenden door heel Nederland. Zowel de recruitment markt als de bijbehorende technologieën ontwikkelen zich in een snel tempo. Genoodzaakt door de beperkingen van hun systeem gingen ze in 2017 dan ook op zoek naar een nieuw frontoffice systeem.

In deze video vertellen Walter, Shirley en Julia over hun selectietraject, de implementatie en wat de samenwerking met Carerix ze oplevert.

Bekijk de video »

Recruiten naar recruiters

Personeel vinden voor jouw eigen organisatie valt niet altijd mee. In dit artikel neemt Marjolein Bouwer, Customer Success Manager bij Carerix, je mee in de trends en ontwikkelingen als het gaat om personeel in de recruitment branche. Aan de hand van informatie van het Doelgroepen Dashboard van Intelligence Group, geeft ze je meer inzicht in marktinformatie, wervingshaalbaarheid en hebben we een paar tips voor je om die nieuwe collega naar binnen te halen.

Lees het artikel »

Testen, tweaken en trainenzonder zorgen? Dat kan!

Als beheerder kun jij de eigen omgeving op veel punten continu finetunen. Het direct doorvoeren van aanpassingen in de applicatie kan echter tricky zijn. Daarom raden wij aan dit in een testomgeving te doen. Dit is een kopie van jouw applicatie, zonder modules, waarin je uitgebreid kunt testen of nieuwe medewerkers kunt trainen.

Klaar om te gaan testen? Maak dan gebruik van onze CYBER MONDAY actie!
Cyber Monday staat in het teken van online korting. Ook wij doen daar aan mee! Neem vanaf maandag de testomgeving af voor 12 maanden en ontvang 25% korting op de maandelijkse kosten én betaal slechts € 99,- set-up kosten!

Bekijk de actie »

Blog: Ontwikkel jezelf meer & behaal betere resultaten met een growth mindset

Geloven dat je jezelf altijd kan ontwikkelen is een van de eigenschappen van een growth mindset.Aan de hand van herkenbare situatieschetsen leer je in dit artikel de verschillen tussen een growth mindset en een fixed mindset kennen. Daarnaast leer je hoe je betere resultaten kunt behalen met die growth mindset.

Lees het artikel »

Wist je dat…

Jobdigger verzamelt big data voor bemiddelaars, recruiters en loopbaanprofessionals en maakt hiermee de gehele online arbeidsmarkt direct inzichtelijk en analyseerbaar. Maar hoe komt Jobdigger aan alle data en hoe wordt het verwerkt?

Lees hoe Jobdigger data verzamelt »

Begin 2020 treedt de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking. Die moet het verschil tussen een vaste baan en flexwerk kleiner maken, en het zo voor werkgevers aantrekkelijker maken om mensen in vaste dienst te nemen. Wat verandert er precies?

4 dingen die je echt moet weten over de WAB »

Carerix@events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en interessante breakout-sessies.

Bureaurecruiters Jaarcongres
28 januari 2020 – Utrecht

Innoveren is een must. Tijdens deze tweede editie van het Jaarcongres voor Bureaurecruiters op 28 januari 2020 nemen we jullie mee in hoe je als bureau(recruiter) succesvol blijft en in staat bent mee te bewegen in deze tijden van verandering.

Schrijf je in »

Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2019 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP RotterdamVoeg Carerix toe aan uw adressenboek

Wat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Lees meer nieuws