Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 46 – mei 2020

 

Mei 2020 – Data & Recruitment | Verleid en behoud talenten met storytelling | Carerix Analytics | Events
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Data & recruitment
De arbeidsmarkt is continu in beweging, en ook recruitment verandert mee. In deze veranderende arbeidsmarkt is het daarom belangrijk om huidige werkprocessen in kaart te brengen. Past de huidige manier van werken nog wel bij de organisatie of kan de werkwijze sneller en efficiënter? Data driven recruitment biedt kansen om een verbeterslag te maken in het recruitment process.
Lees het artikel »

Verleid en behoud talenten met storytelling

Binnen recruitment wordt storytelling een steeds groter begrip. Kandidaten zijn op zoek naar persoonlijkheid en willen zich kunnen binden met een organisatie. Door als organisatie je verhaal op originele wijze naar buiten te brengen, spreek je doelgroepen aan die wellicht nog nooit van jou hebben gehoord. Storytelling draagt bij aan de opbouw van jouw employer brand. Hoe je het wendt of keert, iedereen houdt van goede verhalen. Benieuwd hoe jij dit kan toepassen?

Lees het artikel »

Uitgelicht: Carerix Analytics – PlaatsingenDashboards

Samen met Active Professionals, lanceerde Carerix kort geleden Carerix Analytics. Middels Qlik Dashboarding kun je alle bedrijfsprestaties inzichtelijk maken. In dit filmpje gaan we dieper in op het ‘Plaatsingen Dashboard’.

Bekijk de video »

Heb je dit al gezien?

Carerix Analytics
Carerix & Active Professionals introduceren Carerix Analytics met Qlik Dashboarding. Qlik Dashboarding is een tool waarmee jij alle data overzichtelijk hebt. Door data uit verschillende systemen samen te voegen creëer je een interactief dashboard waarin bedrijfsprestaties inzichtelijk worden. Met Qlik kun je data analyseren en verkennen.Ontdek Carerix Analytics »
Vind snel antwoord op veelgestelde vragen
Dagelijks krijgt het Support Team van Carerix veel vragen. Om het voor jou gemakkelijker te maken om een antwoord te vinden op jouw vraag, hebben we een artikel geschreven met veelgestelde vragen. Zo vind jij sneller antwoord op vragen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met ons Support Team, ze staan altijd voor je klaar.FAQ »
Carerix is klaar voor Google for Jobs, jij ook?
Google for Jobs online in Nederland. Hoewel het nu nog om een beperkte bèta versie gaat, zal het niet lang meer duren voordat de volledige versie wordt uitgerold. Carerix houdt de trends in de recruitmentmarkt nauwlettend in de gaten en vertelt je dan ook graag dat Carerix klaar is voor de lancering van Google for Jobs.Lees het artikel »
Webinar: 2 juni 2020 – 10% sneller vacatures invullen | 11:00 – 11:45 uur
De time to hire verkorten en zo 10% sneller vacatures invullen? In het webinar legt Wim Van Meerbeeck uit hoe je 4 stappen de time to hire aanzienlijk verkort.Schrijf je in »
Webinar: 9 juni 2020 – 10% administratieve tijdswinst – 11:00 – 11:45 uur
Hoe automatiseer je het volledige recruitmentproces? Welke manuele en administratieve stappen kun je veel efficiënter realiseren? Wim Van Meerbeeck legt het uit in het webinar.Schrijf je in »
Webinar: 12 juni 2020 – SendtoDeliver – Recruitment Automation – 14:00 uur
Recruitment automation is inmiddels een bekend begrip in de wereld van Recruitment. Met een sterk opgezette automatisering haal je makkelijker leads binnen, verbeter je de customer experience en wordt je top-of-mind bij potentiële klanten. Het begint allemaal bij een slimme koppeling tussen je ATS en CRM. Hoe dit werkt? SendtoDeliver geeft 12 juni een webinar over de koppeling die zij hebben gebouwd tussen Carerix en Hubspot en leggen uit hoe je het meest uit jouw recruitment automation kunt halen.Schrijf je in »

Carerix @ Events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en interessante breakout-sessies.

Demo_Day
11 juni 2020 – Online
Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kan boosten? Volg dan donderdag 11 juni Demo_Day vanaf thuis of kantoor. Aan de hand van demo’s, demo talks en tech talks kun je je oriënteren. Ontvang tevens de Tech Box met o.a. event magazine en goodies.Gratis aanmelden »
Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2020 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP RotterdamVoeg Carerix toe aan uw adressenboekWat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.
Lees meer nieuws