Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 47 – juli 2020


Juli 2020 – Carerix in een nieuw jasje | Actief Interim live met Carerix | Employee advocacy | Mobiliteitsplatformen als medicijn voor arbeidsmarkt

Carerix in een nieuw jasje

Achter de schermen hebben wij hard gewerkt aan een complete rebranding van Carerix. Woensdag 24 juni is deze officieel gelanceerd – we zijn er erg trots op! De aanleiding voor deze rebranding is de behoefte aan vernieuwing en samenhang tussen de verschillende merken van PIXID Group, waar Carerix sinds halverwege 2018 onderdeel van is.
Wellicht is het je al opgevallen dat ook deze nieuwsbrief een nieuw jasje heeft gekregen. Naast een nieuw fris logo hebben ook de kleuren en het lettertype een upgrade gekregen. Heb jij het Carerix logo op je website staan? Download dan onze mediakit.

Lees meer

Actief Interim focust op digitalisering met Carerix

Met de investering in een nieuw ATS voorziet Actief Interim al haar 86 vestigingen in België van een futureproof frontoffice systeem. Een hele uitdaging, maar samen met onze parter HRlinkIT hebben we de implementatie succesvol afgerond en zijn alle 450 collega’s aan het werk met het ATS van Carerix. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees meer

Employee advocacy

Wist je dat een bericht dat gedeeld wordt door medewerkers, maar liefst 561% verder reikt dan een bericht dat je vanuit je bedrijfsaccount deelt? Je eigen medewerkers zijn daarom een van de krachtigste marketingmiddelen die je als organisatie kan hebben. Tijd om kennis te maken met employee advocacy.

Lees het artikel

Mobiliteitsplatformen als medicijn voor arbeidsmarkt

Door de gevolgen van COVID19 zien we een stijging in werkloosheid, aanhoudende schaarste, maar ook veranderingen binnen branches. Het is daarom belangrijk dat werkzoekende makkelijk binnen of buiten hun sector aan de slag kunnen gaan. Een arbeidsmobiliteitplatform biedt kansen.

Lees meer

Heb je dit al gezien?

Whitepaper: Hoe maak je jezelf aantrekkelijker voor talent met Continuous Feedback?

Het kunnen geven van feedback hoort bij een goede candidate experience.Ratecard biedt een online feedback- en reputatiemanagementtool aan die jou helpt geautomatiseerd feedback en referenties te verzamelen in Carerix. Zo krijg je grip op jouw kandidaat-, klant- en/of medewerkers experience en kun je iedere dag verbeteren.

Download Whitepaper

Vind snel antwoord op de veelgestelde vragen

Dagelijks krijgt het Support Team van Carerix veel vragen. Om het voor jou gemakkelijker te maken om een antwoord te vinden op jouw vraag, hebben we een artikel geschreven met veelgestelde vragen. Zo vind jij sneller antwoord op vragen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met ons Support Team, ze staan altijd voor je klaar.

FAQ
Website
Twitter
Facebook
Instagram
Email
Copyright © 2020 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.


Lees meer nieuws