Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 51 – november 2020

 

November 2020 – Verbeterde recruiter en candidate experience dankzij VoIP-integratie in Carerix | Gericht doorplaatsen van vacatures | Succesvolle startup in coronatijd
Website
Twitter
Facebook
Instagram
Email

Klantcase | Careermaker verbetert recruiter & candidate experience met VoIP integratie van Carerix

Vakanties waarin telefoons worden doorgegeven aan elkaar en de beller een onbekende of helemaal niemand aan de telefoon krijgt – is verleden tijd. Sinds Careermaker werkt met het nieuwe VoIP telefoniesysteem van hallo, wordt er een stuk efficiënter en sneller gewerkt. Belletjes worden persoonlijker opgenomen en gaat er geen tijd meer verloren aan doorschakelen.

Lees het artikel »

Artikel | Effiecient doorplaatsen van vacatures

Natuurlijk wil ook jij je aanvraag liever gisteren dan vandaag ingevuld hebben. Maar hoe pak je dit aan als je een lastige aanvraag binnen krijgt? Met behulp van een multiposter kun je jouw vacature direct met een klik op verschillende jobboards plaatsen. Het grootste voordeel hiervan is dat je vacature met een klik vele malen meer bereik heeft.

Ontdek Multiposting »

Klantcase | Carrière Bouwers, een – nu al- succesvolle recruitment startup in onzekere tijden

Jonge ondernemers Hilde Ploeger (27) en Jip Korner (29) beginnen midden in de coronaperiode van 2020 hun eigen recruitmentbureau. Jarenlang werkten zij samen bij een grote detacheerder in de bouw en techniek. Met die werkervaring, de communicatie-achtergrond van Hilde en de achtergrond in HR van Jip ontstond de succesvolle startup Carrière Bouwers – specialist in de bouw op het gebied van werving & selectie en detachering.

Lees het artikel »

Productintegratie | Meet jouw Activity Analytics met Carerix Analytics

Afgelopen zomer laceerden we Carerix Analytics, in samenwerking met onze partner Active Professionals. Een tool op basis van Qlik Dashboarding waarmee jij alle data overzichtelijk hebt. In deze tool voegen we data uit verschillende systemen samen om zo een interactief dashboard creëren, waarin bedrijfsprestaties inzichtelijk worden. Met Activity Analytics verkrijg jij gedetailleerd inzicht in het meten van activiteiten, resultaten en persoonlijke doelstellingen van je recruiters.

Bekijk de video »

Heb je dit al gezien?

Bouw aan je Employer Brand met storytelling

Binnen recruitment wordt storytelling een steeds groter begrip. Kandidaten zijn op zoek naar persoonlijkheid en willen zich kunnen binden met een organisatie. Door als organisatie je verhaal op originele wijze naar buiten te brengen, spreek je doelgroepen aan die wellicht nog nooit van jou hebben gehoord.

Lees het artikel »

Stoomcursus teksten schrijven voor recruiters

Nee, je bent geen tekstschrijver. Tegelijkertijd ben je als recruiter wel continu aan het schrijven. Of je nu een kandidaat wilt verleiden, de hiring manager moet overtuigen of onderhandelt met een leverancier. Met deze tips kun ook jij tekst voor je laten werken en ervaren dat tekst wel het verschil maakt.

Download whitepaper »

Carerix @ events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en België en geven wij (online) demo’s en interessante breakout-sessies.

Recruitment Tech
19 november 2020 – online
Innoverend en inspirerend event over technologie voor recruitment. Met een plenair programma, verdiepende breakouts, expo&demo-vloer en award-uitreiking.
Meld je hier aan »

 

Lees meer nieuws