Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 52 – December 2020

 

December 2020 – Cobalt Duitsland op zoek naar flexibiliteit | PIXID Group neemt CE over | Snel inzicht in feedbackscores met Ratecard | Webinar Recruit Robin
Website
Instagram
Email
LinkedIn

Klantcase | Cobalt Duitsland op zoek naar flexibiliteit en snelheid

Cobalt Duitsland, dé specialist in het bemiddelen van financieel en bouwkundig personeel, werkte de afgelopen tijd aan een verbeterslag op het gebied van hun recruitmentproces. Een van de belangrijkste redenen voor Cobalt om een ATS te kiezen, was om de administratieve taken te verminderen en zorgen dat de consultants zo efficiënt mogelijk kunnen werken. 

Lees de klantcase »

Persbericht | PIXID Group neemt Connecting-Expertise over

PIXID Group, de toonaangevende Europese leverancier van diverse recruitment en HR oplossingen, heeft Connecting-Expertise, een toonaangevende Belgische VMS-leverancier, overgenomen van USG People Belgium. Hiermee wil de groep haar aanbod verder versterken en haar activiteiten uitbreiden. 

Lees het persbericht »

Video | Qlik Finance Analytics 

Carerix & Active Professionals introduceren Carerix Analytics met Qlik Dashboarding! Een dashboarding tool waarmee jij alle data overzichtelijk hebt. In deze video ontdek je meer over het Finance dashboard. 

Bekijk de video »

Nieuw | Snel inzicht in feedbackscores dankzij vernieuwde twee-weg integratie met Ratecard 

Dankzij de vernieuwde twee-weg koppeling verkrijg je snel inzicht in jouw feedbackscores, simpel door jouw Carerix en Ratecard accounts met elkaar te koppelen. Ervaar de voordelen van het verzamelen van feedback met de vernieuwde journey analysis, Leaderboard functionaliteit en Team Performance. Maak je niet druk over het vragen van feedback en/of het verzamelen van referenties, want het proces is 100% geautomatiseerd – zodat het jou geen tijd meer kost.

Bekijk de video »

Webinar | Slimmer en sneller recruiten met Recruit Robin

Meld je aan voor het webinar!

Vind meer kandidaten in aanzienlijk minder tijd met de A.I. Sourcing tool van Recruit Robin. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar ze hebben er niet voor niets 2 Recruitment Tech Awards voor ontvangen.

We stellen je graag voor aan onze nieuwe partner die dat mogelijk maakt: Recruit Robin. Om je kennis te laten maken met deze nieuwe technologie, organiseren we donderdag 14 januari een webinar die helemaal in het teken staat van sourcing. Benieuwd?  
Meld je aan »

Survey | Doe mee met de Recruitment Tech Survey 2021

Laat jouw mening horen

Welke ervaringen hebben gebruikers van recruitmenttooling met hun leveranciers? Welke leveranciers bevelen ze aan en welke niet? En in welke recruitmenttooling gaan zij meer investeren in 2021?

Met het nieuwe jaarlijkse onderzoek onder recruiters, hr- en arbeidsmarktcommunicatieprofessionals, de Recruitment Tech Survey, wordt het vanaf nu jaarlijks in kaart gebracht.
Doe mee »

 

Lees meer nieuws