Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 53 – Januari 2021

 

Januari 2021 – Website trends binnen recruitment 2021 | De recruiter experience in 2021
Website
Instagram
Email
LinkedIn

Artikel | Website trends binnen de recruitment wereld voor 2021

Carerix werkt samen met verschillende websitepartners. Dagelijks verdiepen zij zich in alles wat met (recruitment)websites te maken heeft en kunnen zich inmiddels tot experts op het gebied van recruitmentwebsites noemen. De websitepartners van Carerix hebben ieder hun eigen specialisme en passen goed bij de dienstverlening van Carerix, waardoor we iedereen een passende oplossing kunnen bieden. Tijd voor een rondje langs de partners om te ontdekken welke trends zij voor 2021 voorspellen.

Lees het artikel »

Artikel | 4 ontwikkelingen met impact op de recruiter experience in 2021

Het Product Management Team (PMT) van Carerix werkt, samen met het Development team in Kiev, dagelijks hard aan het verbeteren en optimaliseren van jouw Carerix applicatie. Om dit zo goed mogelijk te doen houden zij de trends op het gebied van recruitment nauwlettend in de gaten. We spraken Bo en Hans uit het PMT, en vroegen hen welke innovaties zij het belangrijkste vinden voor 2021. 

Lees het artikel »
Heb je dit al gezien?

Nieuw | Snel inzicht in feedbackscores dankzij vernieuwde twee-weg integratie met Ratecard 

Dankzij de vernieuwde twee-weg koppeling verkrijg je snel inzicht in jouw feedbackscores, simpel door jouw Carerix en Ratecard accounts met elkaar te koppelen. Ervaar de voordelen van het verzamelen van feedback met de vernieuwde journey analysis, Leaderboard functionaliteit en Team Performance. 

Bekijk de video »
Video | Carerix & Active Professionals introduceren Carerix Analytics met Qlik Dashboarding!
Een dashboarding tool waarmee jij alle data overzichtelijk hebt. In deze video vertelt Arco Westbroek, Head of Products bij Carerix, je het belang van dashboarding en neemt hij je mee aan de hand van een aantal previewschermen van de beschikbare dashboards. Benieuwd hoe Qlik Dashboarding voor jouw organisatie kan werken? Bekijk dan de video!
Bekijk de video »

 

Lees meer nieuws