Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 54 – Februari 2021

 

Februari 2021 – EN HR solutions optimaliseert dienstverlening dankzij de Carerix Corporate HR portal  | Haal het maximale uit je ATS met Digital signing | Volg jij ons op Social Media?
Website
Instagram
Email
LinkedIn

Klantcase | EN HR solutions optimaliseert RPO dienstverlening dankzij de Carerix Corporate HR portal

Met het RPO businessmodel als uitgangspunt heeft EN HR solutions inmiddels al vele bedrijven zoals VGZ, Nederlandse Loterij en Drägermogen helpen met het opzetten en verbeteren van het gehele recruitmentproces. Een belangrijk onderdeel binnen de dienstverlening van EN HR solutions is de implementatie van de Corporate HR portal van Carerix. Hoe dit werkt? We spraken hierover met Rob de Vormer (Online manager bij EN HR solutions).

Lees de klantcase »

Artikel | Ondertekenen met één klik dankzij Digital Signing

Het afhandelen van contracten gaat bij sommige organisaties nog via de post. Dit is niet alleen een intensief, maar ook een tijdrovend proces. Daarnaast vergroot je het risico op incomplete dossiers en het niet op tijd aanleveren van belangrijke informatie. Met digitaal ondertekenen vervang je dit proces door dit volledig online in te regelen. Het vraagt geen uitgebreide technische kennis, waardoor je na installatie gelijk aan de slag kan.

Lees het artikel »

Klantcase |  Careermaker verbetert recruiter & candidate experience met VoIP integratie van Carerix

Iedereen weet het: als recruiter is bereikbaar zijn essentieel in je werk. Lang werkte Careermaker, specialist in bemiddeling van mensen in verschillende vakgebieden, nog met een oud telefoniesysteem dat niet meer aansloot bij de wensen en behoeften van de recruiter en consultant. Met ongeveer 40 collega’s verdeeld over twee locaties in Rotterdam, was het dan ook van belang om op ieder gewenst moment en locatie te kunnen werken.

Lees het artikel »
Heb je dit al gezien?

Nieuw | Snel inzicht in feedbackscores dankzij vernieuwde twee-weg integratie met Ratecard 

Dankzij de vernieuwde twee-weg koppeling verkrijg je snel inzicht in jouw feedbackscores, simpel door jouw Carerix en Ratecard accounts met elkaar te koppelen. Ervaar de voordelen van het verzamelen van feedback met de vernieuwde journey analysis, Leaderboard functionaliteit en Team Performance. 

Bekijk de video »

Volg jij ons al op LinkedIn en Instagram?

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Carerix en de recruitmentindustrie. Via LinkedIn en Instagram delen we regelmatig nieuwe webinars, artikelen en video’s en geven we leuke kijkjes achter de schermen bij Carerix. Volg jij ons al? 

Volg ons op LinkedIn »
Volg ons op Instagram »

 

Lees meer nieuws