Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 55 – Maart 2021

 

Maart 2021 –  Nieuwe partnerships & Webinars
Website
Instagram
Email
LinkedIn
Search & Match. Niet weg te denken uit jouw dagelijkse recruitmentactiviteiten. We zijn dan ook erg blij om je voor te stellen aan twee nieuwe partners: theMatchBox & Actonomy. In deze nieuwsbrief vertellen we je graag meer over deze partners. Daarnaast organiseren we webinars om deze partners te introduceren. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de webinars. Zo ben jij straks op de hoogte van de mogelijkheden en toepasbaarheid in Carerix. 

Partnership | Zoek slim en gemakkelijk kandidaten met Actonomy

Hoera! We zijn een partnership aangegaan met Actonomy. 

Actonomy is gespecialiseerd in semantische zoek- en matchingsoftware. Met de Actonomy oplossing kan je snel de beste kandidaten vinden (en omgekeerd: de beste jobs voor kandidaten) zonder dat je zoektermen hoeft in te geven. Met de Actonomy plug-in kan je snel zoeken en matchen in je eigen kandidaten database én in externe CV bronnen (zoals VDAB). Met ‘Automatching’ zoekt de software continue naar de beste matches en maakt deze beschikbaar maakt voor zowel de consultant als de kandidaat.

Ontdek Actonomy & schrijf je in voor het webinar »

Partnership | theMatchBox – next generation matching & lead generation dankzij de koppeling met Jobdigger Insights 

theMatchBox is een snel groeiende nieuwe HRtech leverancier op de matching markt. Dankzij hun oplossing krijgen Carerix gebruikers méér potentiële matches voorgesteld in minder tijd. Zo behaal je niet alleen meer tijdswinst, maar verhoog je ook je omzet. Dankzij een unieke connector met Jobdigger kan je met behulp van theMatchBox ook jouw lead generation automatiseren en kandidaten in Carerix matchen met externe vacatures! 

Ontdek theMatchBox & schrijf je in voor het webinar »
Webinars | Heb jij je al aangemeld?

Webinar | Een samenwerking tussen front- en backoffice: de integratie waard?

25 maart – 14:00 uur

De ConnectYourFlex Connector zorgt voor een naadloze integratie tussen Carerix en een backoffice systeem zoals Helloflex en Easyflex. Dit koppelplatform van Solid Flex Solutions is geschikt voor klanten die Carerix gebruiken als frontoffice en een ander pakket als backoffice.

Benieuwd hoe je ConnectYourFlex kan inzetten binnen jouw organisatie? Op 25 maart om 14:00 uur laten Customer Success Specialist Marjolein Bouwer en ConnectYourFlex Experts Richard Baas en Martine Verhave je middels een interactieve webinar zien hoe de koppeling werkt en welke tijdswinst er precies te behalen valt.
Meld je aan »

Webinar | Click, match & refine. Alles over AI matchen

13 april – 14:00 uur

Ontdek alles over de AI matching plug-in van Actonomy. Met één klik op de ‘match’ knop krijg je direct een échte shortlist van kandidaten.

Het resultaat? Tijdswinst en een kandidatenlijst waar je echt mee aan de slag kunt! Met andere woorde: click – match – refine. Op dinsdag 13 april nemen Chris Deblaere (Actonomy) en Marjolein Bouwer (Carerix) je mee in de wereld van het AI matchen.
Meld je aan »

Webinar | Match & Lead Automation

15 april – 10:00 uur

Behaal tot 20 minuten tijdswinst per zoekopdracht met Assistant Matching van theMatchBox. Vind de potentie in jouw eigen kandidaten base en vacaturedata en verhoog je opportunities met wel 30%! 

Met de nieuwe Jobdigger connector wordt de leadgeneratie helemaal geautomatiseerd. Ontdek alle functionaliteiten in het webinar van theMatchBox & Carerix.
Meld je aan »
Lees meer nieuws