Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 56 – April 2021

 

April 2021 –  Clubhouse & TikTok? | Klantcase Techsharks & Onrecruit | Haal maximaal redement uit jouw Carerix applicatie
Website
Instagram
Email
LinkedIn
Al jaren zijn we ermee bekend: social media. Waar de een zich zonder moeite een weg baant door de opkomende en bestaande kanalen, ziet de ander door de bomen het bos niet meer. LinkedIn gebruiken we dagelijks, maar nieuwe kanalen als TikTok en Clubhouse? Hoe zet je die nieuwe media in, zonder de bekende social kanalen te vergeten?

Artikel | Clubhouse & TikTok? Niet te missen in een social media strategie voor recruitment anno 2021

TikTok is al enorm populair, maar ook Clubhouse wint terrein. Waar generatie Z onmisbaar is bij TikTok, heeft Clubhouse een zeer gemengde doelgroep. Maar wat kun je ermee als recruiter? In dit artikel geven we je in totaal 7 tips & tricks om van deze opkomende kanalen een groot succes te maken.

Lees het artikel »

Klantcase | Intelligente, data gedreven recruitmentprocessen voor Techsharks met integratie OnRecruit in Carerix

Techsharks is een werkgever die technisch personeel bemiddelt. Een concurrerende markt waarin men vaak op dezelfde plek naar nieuwe kandidaten zoekt. Maar hoe zorg je er dan voor dat je onderscheidend bent (en blijft) ten opzichte van je concurrenten, en hoe zorg je ervoor dat je ook de juiste doelgroep weet te vinden en binden? We spraken hierover met Techsharks én onze partner Onrecruit.

Lees de klantcase »

Carerix | Haal maximaal rendement uit jouw Carerix applicatie

Een goede opleiding betekent dat je maximaal rendement uit jouw Carerix applicatie kan halen. Carerix heeft een aantrekkelijk pakket aan trainingen die volledig zijn afgestemd op jouw type gebruik. Wij hebben een aantal mogelijkheden die je elk gewenst moment bij ons kunt afnemen.

Ontdek de mogelijkheden »
Webinars | Heb jij je al aangemeld?

Webinar | Click, match & refine. Alles over AI matchen

13 april – 14:00 uur

Ontdek alles over de AI matching plug-in van Actonomy. Met één klik op de ‘match’ knop krijg je direct een échte shortlist van kandidaten. 

Het resultaat? Tijdswinst en een kandidatenlijst waar je echt mee aan de slag kunt! Met andere woorde: click – match – refine. Op dinsdag 13 april nemen Chris Deblaere (Actonomy) en Marjolein Bouwer (Carerix) je mee in de wereld van het AI matchen.
Meld je aan »

Webinar | Match & Lead Automation

15 april – 10:00 uur

Behaal tot 20 minuten tijdswinst per zoekopdracht met Assistant Matching van theMatchBox. Vind de potentie in jouw eigen kandidaten base en vacaturedata en verhoog je opportunities met wel 30%! 

Met de nieuwe Jobdigger connector wordt de leadgeneratie helemaal geautomatiseerd. Ontdek alle functionaliteiten in het webinar van theMatchBox & Carerix.
Meld je aan »

Terugkijken Webinar | ConnectyYourFlex, een samenwerking tussen front- en backoffice: de integratie waard?

Benieuwd hoe je ConnectYourFlex kan inzetten binnen jouw organisatie? Kijk hier de webinar terug van ConnectYourFlex Experts Richard Baas en Martine Verhave. Middels een interactieve webinar zien we hoe de koppeling werkt en welke tijdswinst er precies te behalen valt.

Kijk terug »

 

Lees meer nieuws