Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix in een nieuw jasje
Deel deze pagina

Nieuwe branding Carerix

Er is hard aan gewerkt en nu is het zover: Carerix heeft een nieuwe huisstijl! De aanleiding voor de rebranding is de behoefte aan vernieuwing en samenhang tussen de verschillende merken na overname van de PIXID Group halverwege 2018. Ook de branding en website van de PIXID Group zelf onderging een volledige rebranding.

Daarom presenteren we jullie via deze weg met trots de nieuwe Carerix huisstijl!  Naast een nieuw fris logo hebben ook de kleuren en het lettertype een update gekregen. Wil je het Carerix logo vervangen op bijvoorbeeld je website?

Download de nieuwe Carerix mediakit

De huidige markt vraagt om een nieuwe aanpak en tegelijkertijd nieuwe, flexibele sourcingoplossingen. Uitzendbureaus en andere grote, of kleine bedrijven zijn allemaal op zoek naar het vinden van het juiste talent op de juiste plaats. Om deze uitdagingen aan te gaan, combineert PIXID Group ATS (Amris, Carerix) en VMS (PIXID) technologieën om een total talent acquisition oplossing te creëren, die aansluit bij de wensen en behoeften van klanten in heel Europa. De combinatie van deze integraties biedt de markt een vooruitstrevende hub: een virtuele ruimte waar bureau’s en bedrijven op een efficiënte manier met elkaar in contact komen en communiceren.

Het doel

Het doel van deze nieuwe identiteit is om samenhang van alle merken te versterken zodat we onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden.

Waarom nú een nieuwe branding?

Een nieuwe branding staat voor groei en past bij onze ambitie om hét toonaangevende digitale platform van Europa te worden. Met de focus op deze groei zijn we klaar om onze nieuwe identiteit verder te promoten. Deze nieuwe branding is het resultaat van een volledige transformatie van de PIXID Group.

De kracht van de X

Een van de belangrijkste elementen van de nieuwe branding is de aanwezigheid van de X, die in alle merken terugkomt. De X staat voor ontmoeting, verbinding en uitwisseling. Alle paden kruisen deze X, en is het centrum van alle communicatie.

Lees meer nieuws