• Kennis en Opinie
  • Nieuws

30 november 2023

Blog: Carerix Continuous Improvement Guide

Carerix speelt een belangrijke rol in de werkzaamheden en het succes van jouw recruitment team. Om optimaal gebruik te blijven maken van jouw recruitment systeem verdient het ook een plek op de agenda.

Werkt iedereen op de juiste manier, hoe is de kennis van de gebruikers? Hoe worden nieuwe collega’s getraind? Worden de belangrijkste gegevens altijd ingevuld? En hoe blijf je op de hoogte van nieuwe functionaliteiten om deze vervolgens te implementeren?

Kennis & Feedback

Om te weten waar je kunt verbeteren zul je informatie op moeten halen bij jouw collega’s en zul je op de hoogte moeten zijn welke (nieuwe) mogelijkheden het systeem biedt.
Om als Carerix beheerder of gebruiker op de hoogte te blijven van de mogelijkheden brengen we zoveel mogelijk relevante informatie naar jou toe om te kunnen verbeteren.

Classrooms

Ieder jaar plannen we zo’n 10 gratis online classrooms waarin we een specifiek onderdeel onder de loep nemen om jouw beheer en gebruik van Carerix nog beter te maken. In een uur tijd leer je over onderwerpen zoals: geavanceerd zoeken, instellen van triggers, het versturen van kandidaat- en vacature mailings en het benutten van rapportages en dashboards.
Er is altijd voldoende ruimte om vragen te stellen tijdens deze online trainingsvorm.

Webinars

Tijdens onze webinars houden we je 2x per jaar op de hoogte met het Carerix Product Update Webinar. Daarnaast bespreken we meerdere keren per jaar de ontwikkelingen op het gebied van verschillende thema’s zoals Recruitment Analytics, GDPR en AI en verzorgen we samen met onze partners presentaties van interessante integraties.

Youtube

Op ons Youtube kanaal vind je naast webinars ook een aantal korte instructievideo’s.
In deze instructievideo’s krijg je in ongeveer 2 minuten uitleg over het gebruik en installatie van de LinkedIn Browser en onderwerpen zoals ‘zoeken in Carerix’, ‘triggers’ en het versturen van kandidaat-en vacature mailings.

Releasenotes

In de 2 wekelijkse Releasenotes die je in jouw Carerix chatvenster ontvangt van Bo Stevens, Product Owner van Carerix, lees je in korte updates welke verbeteringen we voor jou hebben doorgevoerd. Je kan hierbij denken aan nieuwe triggers of dashboards die zijn toegevoegd of verbeteringen in integraties en plug-ins. Door deze in ieder geval te scannen mis je niets.

Trainingen

Met de Carerix Academy zorgen we er samen voor dat jij en jouw collega’s goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden voor optimaal gebruik en beheer van Carerix.
Heb je een nieuwe collega en wil je dat hij of zij zo snel mogelijk up to speed is met Carerix? In onze Academy plan je ze gemakkelijk in voor een training.
Naast standaard trainingen verzorgen we ook training op maat, gebaseerd op jouw wensen, configuratie en werkproces.

Customer Success Manager

Jouw Customer Success Manager of Customer Success Team plant contactmomenten met jou in om tijdens een (online) meeting jouw specifieke wensen en ambities te bespreken.
Vaak kunnen ze je tijdens deze meeting al op weg helpen met kleine aanpassingen in jouw Carerix systeem, brengen ze je persoonlijk op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en integraties en praten ze je bij aan de hand van onze recruitment thema’s over de ontwikkelingen die je in de komende periode van Carerix mag verwachten.
Heb je zelf vragen of juist behoefte aan persoonlijk contact? Neem contact op met jouw Customer Success Manager of het hele team via customersuccess@carerix.com

Hulp nodig?

Heb je toch het gevoel dat je toch al wat achterstallig onderhoud hebt of wil je jouw systeem eens laten doorlichten? Neem gerust contact met ons op! Wil jij uitnodigingen ontvangen voor onze Classrooms en Webinars? Schrijf je dan ook vooral in voor de Carerix Nieuwsbrief.