30 juni 2022

Collega in de spotlight – Rozanne

Rozanne heb je vast wel eens gezien wanneer je al met Carerix werkt. Naast haar werk als Business Consultant, geeft zij ook veel trainingen en is zij één van de gezichten van onze Carerix Classrooms. Rozanne werkt al ruim 4 jaar bij Carerix en heeft naast haar baan ook een hele leuke hobby!

Deze keer zetten we opnieuw een collega in de spotlight. We laten je kennismaken met Rozanne. Wat maakt haar functie interessant, waarom heeft zij voor Carerix gekozen en waarom doet ze dit nog steeds? Lees hieronder alles over haar functie en loopbaan bij Carerix. 

Wie?
Rozanne Hagendoorn woont samen met haar vriend Paul en 2 hondjes in Heinenoord

Functie bij Carerix
Business Consultant en Product Owner Automations.
Rozanne is verantwoordelijk voor optimalisatie bij bestaande en nieuwe klanten. Dit doet ze enerzijds door het in kaart brengen van automatiseringsvraagstukken bij de klant en anderzijds door het brengen van kennis over Carerix naar klanten toe. Zo geeft Rozanne regelmatig trainingen en webinars. Daarbij denkt Rozanne mee aan de doorontwikkeling van Carerix. Met de vragen die zij van klanten krijgt kan Carerix doelgericht ontwikkelen. Rozanne ondersteunt daarin projectgroepen voor de lancering van bijvoorbeeld partnerproducten.

Wie is Rozanne?

Rozanne heb je vast wel eens gezien wanneer je al met Carerix werkt. Naast haar werk als Business Consultant, geeft zij ook veel trainingen en is zij één van de gezichten van onze Carerix Classrooms. Rozanne werkt al ruim 4 jaar bij Carerix en heeft naast haar baan ook een hele leuke hobby!
“Ik ben heel creatief, ik heb dus echt een creatieve uitlaatklep nodig naast mijn werk bij Carerix. Ik heb mijn eigen bedrijf waarbij ik mijn passie voor interieur, design en dieren tot uiting kan laten komen :-)”. Samen met een vriendin verkoopt Rozanne handgemaakte producten voor honden en katten. Denk aan drinkbakjes, speelgoed en snacks. Maar dit alles met oog voor detail en producten gemaakt van materialen die perfect in ieder interieur passen.
“Eigenlijk heel tof, want ik doe veel onderzoek naar verschillende soorten materialen, de duurzaamheid van die producten en de ontwikkeling daarvan. Dit ligt aardig in lijn met mijn werk bij Carerix.
Rozanne is met haar bedrijf de eerste in Europa die de gekozen materialen, waterdichte én voedselveilige eigenschappen hebben kunnen geven. Ga vooral eens kijken in de webshop genaamd “Lievick
“Wat mensen niet weten? Nou ik ben een mix tussen introvert en extravert, ik vind het heerlijk om alleen te zijn en ben eigenlijk niet zo goed in smalltalk, zou je niet zeggen, als je mij tijdens een presentatie ziet ;-)”

Wat maakt jouw functie leuk?

“Ik heb een hele centrale positie in de organisatie, dit maakt dat ik eigenlijk met iedereen contact heb. Ik heb veel contact met klanten, zo weet ik goed wat er speelt in de markt en kan ik direct invloed uitoefenen over de ontwikkeling bij Carerix. Ik heb ook veel contact met de interne organisatie, dus met collega’s. Bijvoorbeeld met New Business Sales en Accountmanagement over nieuwe producten en ontwikkelingen binnen Carerix, maar ook met Marketing, om samen met hen de kennis over Carerix naar buiten te brengen. Tot slot heb ik ook contact met partners. We bespreken de productontwikkeling en hoe we dit kunnen integreren in Carerix. Heel veel afwisseling dus, geen dag is hetzelfde en je hebt heel veel verschillende gesprekken, daar haal ik veel voldoening uit.”

Hoe ziet een typische dag er bij Carerix voor jou uit?

“Ik begin iedere dag met een korte stand up. Zowel bij het Customer Success team als het Automations team. Hier bespreken we de dagelijkse dingen rondom onze bestaande klanten. Ik kom veel over de vloer bij klanten, dus als ik signalen meekrijg kan ik deze mooi delen met de Accountmanagers.” 

“Eigenlijk is dat het enige vaste element in mijn week, want iedere dag is anders. Over het algemeen is het een mix van klantcontact over bijvoorbeeld consultancy vraagstukken, maar ook over continuous improvement, refinement van automation en daarbij geef ik ook trainingen zoals bijvoorbeeld de maandelijkse Carerix Classrooms waarbij we specifieke functionaliteiten van Carerix uitlichten en uitleggen.”

Hoe zou je de organisatie omschrijven? En wat maakt dat jij met veel plezier naar je werk gaat?

“Ik zou Carerix omschrijven als een warme vooruitstrevende organisatie. Ik weet nog dat ik bij mijn eerste sollicitatiegesprek direct dacht: wauw, iedereen is super toegankelijk!” 

“Het is ook een hele platte organisatie. Bij Carerix heb ik de kans gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Als ik kijk welke stappen ik allemaal heb gemaakt. Ik ben begonnen als Functioneel Consultant en ben nu Product Owner en specialist op diverse fronten. Ik heb zelf mijn pad mogen kiezen. Ik mocht iedere keer weer zelf aangeven wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Daarbij kan ik mijn ervaring als Recruiter ook nog steeds in de praktijk brengen vanwege de klanten die ik dagelijks spreek.”

Wat zou je tegen iemand zeggen die bij Carerix wilt werken?

“Sowieso komen kletsen! We hebben verschillende vacatures openstaan. Onze collega’s kijken ook naar wat er bij jou past, zo kun je daarna bijvoorbeeld een verdiepingsgesprek aangaan voor een interessante functie die bij jou past. Gewoon solliciteren, het is echt de moeite waard!”

Wil je zelf nog iets toevoegen?

“Carerix is een bedrijf wat vooruit wil, we groeien op dit moment heel hard en als jij je net als ik wilt ontwikkelen dan is Carerix de beste organisatie om dat bij te doen!”

Leuk om je gesproken te hebben Rozanne! Ben je nieuwsgierig geworden naar alle vacatures die er op dit moment openstaan bij Carerix?  Kijk op werkenbij.carerix.com en ontdek of er een volgende stap voor jou bij zit!

Meer in