• Kennis en Opinie
  • Nieuws

10 april 2024

Collega in de spotlight – Tom Prevoo

In onze rubriek ‘Collega in de spotlight’ laten we je kennismaken met de mensen achter de organisatie. Dit maal staat Tom Prevoo in de spotlight. Als Teamlead Customer Success Management is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en is hij er om bedrijven te ondersteunen op software gebied, zo kunnen onze klanten de ultieme match maken tussen kandidaat en vacature.

 

Maak kennis met Tom Prevoo, onze ‘Collega in de Spotlight’. Tom vertelt over zijn werkzaamheden bij Carerix, wat hij allemaal doet in zijn vrije tijd (Tom is een drukke baas ;-)) en hoe hij afwisseling en uitdaging in zijn functie vindt.

Wie?
Tom Prevoo. Hij is 42 jaar, woont in Breda met zijn vriendin, twee kids ( een meisje van 5 en een jongen van bijna 2) en een hondje Taro

Functie bij Carerix
Teamlead Customer Success Management (CSM). Sinds januari 2023 is Tom verantwoordelijk voor het CSM team. Samen met zijn vier CSM-collega’s zit hij dagelijks bij klanten om ervoor te zorgen dat Carerix optimaal blijft werken en aansluiten in de succesformule van onze klanten.

Maak kennis met Tom

Voordat Tom in 2020 bij Carerix kwam werken, was hij ruim 10 jaar werkzaam in de recruitmentbranche. Hier had hij al ervaring opgedaan met Carerix als beheerder, dus de overstap was zo gemaakt! In zijn vrije tijd is er voor Tom geen achterover zitten en ontspannen bij. Buiten tijd doorbrengen met zijn gezin, is hij vaak te vinden bij concerten en festivals. Zijn liefde voor muziek gaat van het maken van een maandelijkse podcast: ‘Sap & Plaatjes’ tot het organiseren van festivals en bedrijfsfeesten. Op zijn naam staat bijvoorbeeld de programmering van een popfestival in Breda, met maar liefst 30.000 bezoekers.

Iets wat wij nog niet wisten van Tom? Niet muziek, maar ook tv is hem niet vreemd. Zo zijn wij naarstig op zoek geweest naar zijn ster-optreden in Lingo. Helaas hebben we de beelden niet gevonden en weten wij ook niet of hij er met de winst vandoor is gegaan ;-).

Wat maakt jouw functie zo leuk?

“Het klinkt misschien cliché, maar werkelijk geen dag is hetzelfde.” Je kan aan het begin van de week van alles gepland hebben, maar de tijd daaromheen stroomt al snel vol met allerlei nieuwe vraagstukken. Dit maakt het voor mij heel erg leuk en afwisselend”. Buiten de klanten die Tom dagelijks bezoekt, stuurt hij ook het CSM team aan.

“We bedienen met zijn vijven bijna 700 klanten.” Je moet dus snel schakelen, de afwisseling is groot en voor mij is het ook heel erg leuk om met een mooi divers team te kunnen werken.”

“Sinds dit jaar hebben we ook een schifting gemaakt in de werkzaamheden. We hebben het commerciële aspect losgekoppeld van onze standaardwerkzaamheden. We trekken veel meer samen met de klant op, gaan naast hem of haar zitten en onderzoeken of de manier van werken met Carerix aansluit op de huidige manier van werken van de klant. Zij veranderen natuurlijk ook door de jaren heen en je software moet daar goed bij blijven passen. Dit brengt een andere dynamiek met zich mee, waardoor je een langdurige relatie opbouwt en je een klant optimaal gebruik laat maken van Carerix.”

Hoe ziet een typische dag er bij Carerix voor jou uit?

“We starten altijd met een ochtendoverleg. Het is essentieel om te weten wat iedereen doet en of we elkaar kunnen ondersteunen.”

Tom brengt veel tijd buiten de deur door met klantbezoeken, maar om een goede balans te behouden, zijn hij en zijn team twee dagen per week op kantoor. “Op deze manier houden we de communicatielijnen kort en bevorderen we een goede samenwerking. Daarnaast hebben we elk onze eigen interne projecten, zoals samenwerkingen met marketing, productoptimalisatie en het verbeteren van interne processen.
Voor mij is het belangrijk om verbinding te zoeken en de verschillende afdelingen op deze manier bij elkaar te brengen.”

Hoe zou je de organisatie omschrijven? En wat maakt dat jij met veel plezier naar je werk gaat?

“Wat ik heel prettig vind is de ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. We zijn een platte organisatie en voor hulp kan je bij iedereen aankloppen. Ik zou het omschrijven als: een nuchtere, relaxte organisatie waar je echt jezelf kunt zijn. We hebben een bepaalde vorm van bescheidenheid en dat siert ons. Een gezellige, goede sfeer op een oprechte manier.”

Wat zou je tegen iemand zeggen die bij Carerix wilt werken?

“Zeker doen! Bij Carerix draag je bij aan de groei van de organisatie, zelfontwikkeling en kun je andere mensen beter maken in hun werk. Mijn ervaring is dat je de vrijheid krijgt om je plannen tot uitwerking te brengen. Wil jij op een bepaalde manier jouw functie bekleden die bijdraagt aan het succes van de organisatie? Doe het!”

“Die vrijheid werkt heel prettig, maar je wordt niet aan je lot overgelaten, wat zorgt voor veiligheid en vertrouwen om je eigen pad binnen Carerix te kunnen uitstippelen.”

Wil je nog iets toevoegen?

“Kom vooral eens een koffie drinken bij Carerix en ik laat het je graag zien!”

Dankjewel Tom voor je openheid en kijkje in jouw functie en hobby’s. Wij gaan ondertussen nog even verder zoeken naar die opname van Lingo 😉 . Wil jij verder kennismaken met onze collega’s of een kop koffie drinken met Tom? Wij zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s, waaronder een Customer Success Manager. Kijk op werkenbij.carerix.com voor al onze vacatures.

Meer in Kennis en Opinie