31 maart 2022

Hans de Groot versterkt de Carerix directie als CEO

 

Hans de Groot is de nieuwe CEO van Carerix. Hij volgt hiermee Reinald Snik op die sinds 2012 de rol als CEO vervult bij Carerix. Reinald blijft actief binnen de Pixid Group waar Carerix sinds 2018 onderdeel van is.

“Met de ambitie en strategie die we met Carerix hebben zijn we erg enthousiast over het aantrekken van Hans de Groot”, aldus Reinald.

“Na 10 jaar bij deze fantastische club is het dan ook best moeilijk los te laten en het stokje over te dragen, maar Hans is de juiste persoon om deze rol binnen Carerix te vervullen. Ik ken Hans al jaren en we hebben ook meermaals samengewerkt. Ik blijf in mijn nieuwe rol vanuit de Pixid Group nauw betrokken bij Carerix dus we zullen veel met elkaar samenwerken”.

Hans heeft 25 jaar ervaring in de software industrie, waaronder HR software en Web Content Management Systemen. Met ervaring op het gebied van Sales, Marketing en algemeen management in zowel Nederland als internationaal is Hans vanzelfsprekend bezig met het bouwen van relaties met zowel partners als met klanten.

“Carerix is een mooie organisatie met bewezen track-record en nog veel ambities”. De klant staat altijd centraal en er wordt gekeken van buiten naar binnen. En dat is precies hoe ik zelf graag te werk ga“, aldus Hans.

“Door te blijven luisteren en in gesprek te zijn met je doelgroep borgen we de relatie met bestaande en nieuwe organisaties. Ik begeef me graag in het veld om feeling te houden met onze markt, op die manier blijven we toetsen of onze visie overeenkomt met de wensen van onze klanten. Dat geeft mij de mogelijkheid de Carerix organisatie en het Carerix product optimaal te laten aansluiten.” vertelt Hans

Reinald is verantwoordelijk voor alle internationale business units binnen Pixid Group waaronder Connecting-Expertise in Antwerpen, Amris in Londen, Carerix in Rotterdam en het internationale Pixid Total Talent Acquisition team. “Met nog meer focus op het combineren van onze business units slaan we een brug tussen ATS en VMS middels een Total Talent Acquisition propositie gericht op de HR dienstverlener.” aldus Reinald.