• Keynotes

20 juli 2022

Ian van der Werf

Ian is thuis in praktisch alle trainingsvormen en is gespecialiseerd in sport specifieke training, cricket en rugby training. Hij begeleidt mensen van ieder niveau – zowel individuen als complete sportteams zowel op locatie als in-house

Ian (1984) maakte in het verleden deel uit van diverse nationale rugby selecties. Tegenwoordig werkt hij als strength & conditioning coach en personal trainer in en rond de omgeving Den Haag. Momenteel is hij hoofd krachttrainer bij het Nederlands Dames Cricket team. Tevens heeft hij 10 jaar lang als docent gewerkt bij de AALO. daar was hij master trainer en leiden hij trainers op om als zelfstanding ondernemer en trainer aan de slag te gaan. Tevens is hij schrijver van de opleidingen, Bootcamp trainer en gewichtheffen level 1. Deze worden tot de dag van vandaag nog gedoceerd.

Ian is thuis in praktisch alle trainingsvormen en is gespecialiseerd in sport specifieke training, cricket en rugby training. Hij begeleidt mensen van ieder niveau – zowel individuen als complete sportteams zowel op locatie als in-house.

Tijdens de Carerix Keynotes beantwoordt Ian dé vragen als het gaat om vitaliteit. Wat betekent dat nou eigenlijk? Wat is gezonde voeding en hoe zorg je dat je tijdens je drukke baan voldoende beweegt en die vitaliteit in balans houdt? Ian is expert op het gebied van vitaliteit en legt je tijdens deze praktische sessie uit hoe jij al met kleine handelingen waakt voor een gezonde werkomgeving.

Ian van der Werf
Personal Trainer
Owner MijnTrainer Strength & Conditioning
www.mijntrainer.info
LinkedIn Ian van der Werf

 

 

 

Meer in Keynotes