• Keynotes

20 juli 2022

Presentator van de Carerix Keynotes: Hans de Groot

Hans is sinds maart 2022 CEO van Carerix. Naast de dagelijkse leiding zijn, zijn prioriteiten klant tevredenheid, productinnovatie en groei. Hans heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Nederlandse en internationale enterprise software industrie.

Hans de GrootHans is sinds maart 2022 CEO van Carerix. Naast de dagelijkse leiding zijn, zijn prioriteiten klant tevredenheid, productinnovatie en groei. Hans heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Nederlandse en internationale enterprise software industrie.

Zijn laatste functie voor Carerix was SVP Global Channels & Partnerships bij Accruent, waarin hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde partnership strategie en managede hij een global team verantwoordelijk voor meer dan 100 partners.

Hans heeft een Bachelor degree in Business Administration en electronics van de Hogeschool Enschede.
Vitaliteit op de werkvloer is een zeer relevant onderwerp, niet alleen krijgt Hans veel signalen vanuit de markt over dit onderwerp, maar als CEO van Carerix is hij ook verantwoordelijk voor de juiste balans op de werkvloer bij Carerix, wat in een overspannen arbeidsmarkt bij een groeiend bedrijf met ambitie en ieder dag een uitdaging is.

Meer in Keynotes