• Kennis en Opinie
  • Nieuws

07 december 2023

Wat kan jouw Customer Success Manager voor jou betekenen?

Carerix heeft voor klanten een Customer Success Team klaar staan. De naam Customer Success zegt hopelijk voldoende, wij zijn er om jou te helpen nog succesvoller te zijn met Carerix.

Jouw Customer Success Manager is er voor jou op inhoud en als schakel tussen verschillende afdelingen van Carerix.

Walkthrough en kleine aanpassingen

Door eens in de zoveel tijd samen met een Customer Success Manager (CSM) jouw Carerix applicatie onder de loep te nemen kun je gezamenlijk bekijken of de huidige Carerix configuratie nog wel past bij jullie werkwijze. Samen met een CSM doorloop je bijvoorbeeld het proces van de sollicitanten-instroom tot aan de plaatsing, heb je al deze matchfases wel nodig? Zijn er templates beschikbaar om de volgende actie makkelijker te maken?
Kloppen de gebruikersrollen en profielen nog? Of wil je velden of tabbladen verwijderen, maar weet je even niet meer hoe het moet?
Kleine aanpassingen die niet te veel tijd kosten kunnen vaak gelijk worden doorgevoerd. Voor aanpassingen die meer tijd of denkwerk in beslag nemen, of een groter aantal aanpassingen is soms een groter plan nodig. Hierin voorziet jouw CSM van het juiste advies.

Advies op maat

Door jouw configuratie van Carerix naast jouw wensen en ambities te leggen kan er een advies op maat ontstaan. Mogelijk zijn er integraties nodig met andere systemen, zijn jullie wensen veranderd of wil je aanpassingen in de configuratie en werkwijze implementeren wanneer je bijvoorbeeld een tweede label lanceert of een bedrijf over hebt genomen.
Jouw CSM organiseert hiervoor een Business Scan met een Business Consultant om alle wensen in kaart te brengen en stelt hiervoor een plan op.

Kansen update

Carerix staat net als jij niet stil. Zo is het goed om op de hoogte te blijven van elkaars ontwikkelingen.

Zijn jullie naast W&S ook gaan detacheren of zijn er nieuwe kantoren geopend? Gebruik je de nieuwe ‘My Assistant’ al? Wist je dat we een handige integratie hebben met LinkedIn, Google of WhatsApp? Ben je al op de hoogte van onze nieuwe agenda functionaliteit met afspraak planner of de mogelijkheden voor een Marketing Automation integratie? Kortom, op de hoogte zijn van de mogelijkheden zorgt er voor dat jij volledig bij bent en slimme keuzes kunt maken.

Customer Success Manager en Customer Support

Contact met jouw CSM is dus waardevol. Vaak plant jouw CSM zelf contactmomenten met jou in. Is dit nog niet het geval of heb je een uitnodiging gemist? Heb je al eerder behoefte aan persoonlijk contact? Neem gerust zelf contact op met jouw CSM of het team via customersuccess@carerix.com voor een (online) afspraak. Voor al jouw andere Carerix vragen kun je natuurlijk ook altijd terecht bij onze Customer Support afdeling. Onze support is zowel telefonisch als per mail bereikbaar.