Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Nieuwsbrief 52 – December 2015

Please enable images for a better experience.

Editie: December
Datum: 1-12-2015
Please enable images for a better experience.
SoftwareTrainingenPartnersContact
Nieuwe website online!


Carerix in een nieuwe jas!

Nieuwe website online

 

Bekijk de nieuwe website www.carerix.comNa maanden voorbereiding is het zover: Carerix in een nieuwe jas! Een frisse look&feel én een nieuwe website. Wij hopen u met de nieuwe website nog beter en duidelijker te kunnen informeren zodat u het maximale uit uw Carerix systeem kunt halen. Neem snel een kijkje op www.carerix.com.

 

Innovations

Carerix werkt permanent aan het verbeteren en verbreden van het product. Het is onze passie om voor u beste instrumenten te creëren, vaak samen met gerenommeerde partners. Product Marketeer Arco Westbroek heeft op de Roadshow 2015 de meest recente ontwikkelingen gepresenteerd waarvan u de meeste meteen of snel na de Roadshow kunt gebruiken.

Enkele voorbeelden:

 

Verdiepings webinars Roadshow onderwerpen
Veel van de innovaties kunt u zelf direct inrichten. De gratis verdiepingswebinars laat u zien hoe u dit het beste kunt doen.

Line

Carerix Roadshow 2015; Shaken, not stirred

Slimme toekomstgerichte tools voor sales en recruiters
Carerix Roadshow 2015
De Carerix Roadshow 2015 overtrof dit jaar alle verwachtingen in Theater Hotel Figi te Zeist. We kijken terug op een drukbezochte en enerverende middag met een knipoog naar James Bond.

Naast een spectaculaire Bond-style Keynote lezing sloten we de dag dan ook geheel in stijl af met de film Spectre.

> Bekijk het foto/video verslag

 

 

Line

Whitepaper De Talent Strategie

Toegang tot Beschikbaar Talent – part 3
Whitepaper part 3
Dit is de laatste whitepaper van de trilogie over de Toegang tot Beschikbaar Talent. Waar de eerste twee papers in het teken stonden van achtereenvolgens Toegankelijkheid en Beschikbaarheid, staat deze paper in het teken van Talent: datgene waarvoor we het eigenlijk allemaal doen.

“Het vergroten van de quality of hire, begint bij het reduceren van de bad hires”

> Download de whitepaper

 

Line

Carerix Tips & Tricks

Carerix is continu in ontwikkeling ter verbetering van huidige functionaliteiten en producten. Deze vindt u terug onder de Tips & Tricks button rechtsboven in uw Carerix systeem. Of kijk op: www.carerix.com/carerix-updates.

 

Uitgelicht:
Versie 5.0.123 l Leads & Opportunities
Priority veld is toegevoegd aan een Lead en Opportunity met een daaraan verbonden dropdown tabel. Priority is tevens als kolom toegevoegd aan de 3 bijbehorende dashboards.

 

Versie 5.0.123 l Update LinkedInBrowser
Linkedinbrowser als meest favoriete Carerix module heeft de brug geslagen tussen Linkedin en uw Carerix platform. Deze week volgt een update waarmee u op het ID nummer kunt klikken vanuit de CxLinkedinbrowser waarna deze kandidaat of contactpersoon direct opent in uw Carerix platform. Dit zorgt voor nog meer snelheid om tot plaatsingen te komen.

Line

Kerst e-mailsjabloon

Verstuur uw kerst- en nieuwsjaarsgroet met Carerix
Kerst emailsjabloon
Wilt u een kerstgroet versturen, maar heeft u geen zin om postzegels te plakken? Met Carerix kunt u met een kerst e-mail sjabloon een kerst- of nieuwjaarsgroet versturen naar grote aantallen kandidaten en contactpersonen. Een mooie foto of kerstkaart erin of een link naar je website? We maken het graag voor u.

> Meer informatie en aanvragen

Line

Nieuwsoverzicht

Updates gemist? Lees het hieronder:

PERSBERICHT: Carerix Roadshow : Recruitment 2016: Spectre of just plain reality? l 
Op 12 november jl. vond de jaarlijkse Carerix Roadshow 2015 plaats in het Theater Figi hotel in Zeist. Lees meer…

PERSBERICHT: Exactpi kiest Carerix voor professionalisering frontofficeprocessen l Carerix heeft bij Exact personeelsintermediair het Carerix-platform geïmplementeerd ter ondersteuning van de frontofficeprocessen. Lees meer…

Videopitch / live en automated interviews l Waar het vroeger not done was om een foto aan uw cv toe te voegen, is dit nu de normaalste zaak van de wereld. De volgende stap is de toevoeging van video. Lees meer…

Cx5Color – Vernieuwde Carerix interface beschikbaar l De nieuwe interface is frisser, gebruiksvriendelijker en tevens in te stellen in de kleur die past bij uw huisstijl. Lees meer…

PERSBERICHT: Big data levert steeds meer voorspellende recruitmentwaarde l Als tweede paper van de trilogie ‘Toegang tot beschikbaar talent’, richt deze paper zich op de BESCHIKBAARHEID van arbeidspotentieel in combinatie met big data. Lees meer…

 

 

Line
Line
Line
Carerix levert volledig web-based recruitment software voor werven, selecteren en detacheren.Facebook
www.carerix.com

Uitschrijven

Twitter
Please enable images for a better experience.
Lees meer nieuws