Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Nieuwsbrief 13 – Januari 2017


Nieuwsbrief Januari 2017 – Carerix Roadmap en innovatie groep | RecruitmentTV afl. 11a | Activeer de nieuwe UI | Nieuwe trainingsdata | RPO onderzoeksrapport 2017 | Release notes
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in uw browser
Beste Johan Smit,

Meld u aan voor de Carerix Roadmap & Innovatie groep

Automatiseer uw conversaties met de virtuele recruitment assistent

“De chatbot levert, ook buiten kantooruren, een betere candidate-experience”- Bart Jan van Trommel (Astorium)

Automatiseer uw conversaties met de virtuele recruitment assistent
Carerix is een samenwerking aangegaan met Joboti; een innovatieve start-up uit Amsterdam. Joboti heeft een virtuele recruitment assistent ontwikkeld die via verschillende chatkanalen kan communiceren met werknemers of kandidaten. Het automatiseren van conversaties geeft de mogelijkheid om het contact met kandidaten en werknemers en de afwikkeling van recruitment processen te optimaliseren (kwaliteit omhoog, kosten omlaag).

  • Een Chatbot is laagdrempelig en 24 uur per dag beschikbaar
  • Werf extra sollicitanten zonder tussenkomst van een recruiter
  • Zorgt voor een betere band tussen bedrijf en werknemer of kandidaat
“Met de introductie van de chatbot hebben we eigenlijk een virtuele recruiter aan ons team toegevoegd.” – Jan van Dijk (Octas)


Carerix Roadmap en innovatie groep
Carerix is permanent bezig om trends en nieuwe technologieën om te zetten in toepasbare en bruikbare producten en processen die direct ingezet kunnen worden. Dit betekent dat we samen met onze klanten en partners verkennen welke innovaties het werving en selectie proces verder zouden kunnen verbeteren.

Vaak zitten deze innovaties op het vlak van recruitment marketing. Daarom zijn wij met regelmaat op zoek naar Carerix klanten die met ons mee willen denken naar de toepasbaarheid van nieuwe innovatieve producten. Wilt u samen met ons en onze partner Joboti verkennen welke waarde chatbots hebben in het recruitmentproces dan nodigen we van harte uit om te reageren.

De eerste innovators (Astorium.nl en Octas.nl) zijn al gestart en enthousiast. Is uw interesse gewekt? Meld u aan. Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt.

Aanmelden Carerix Roadmap en Innovatie groep

Activeer de nieuwe Carerix User Interface

Activeer de nieuwe Carerix User Interface
Carerix Material Design voor de best mogelijke User Experience
De eerste indruk telt, dit geldt ook voor uw recruitmentsysteem. Vandaar dat de User Interface grondig is aangepakt met als designfilosofie Google’s Material Design. De nieuwe interface is fris, herkenbaar, logisch en eenvoudig in gebruik, waardoor het werken met Carerix nog sneller en prettiger wordt. Daarnaast past u de User Interface eenvoudig zelf aan, aan uw eigen huisstijl.

Inmiddels zijn al veel klanten over op de nieuwe interface en zijn we hard bezig om alle klanten over te zetten. Wilt u niet afwachten en direct over? Activeer zelf snel en eenvoudig de nieuwe Interface voor alle gebruikers.

Activeer de nieuwe Carerix User Interface

RecruitmentTV, zet outperformers aan!

Bekijk aflevering 11a l HR business modellen en de impact van de arbeidsmarkt (deel 1)

Afl. 11a l HR business modellen en de impact van de arbeidsmarkt (deel 1)

HR Analytics, Big data, Data Driven Recruitment. Allemaal buzzwoorden die niet als een hype over een tijdje tot de verleden tijd behoren, maar inmiddels onlosmakelijk verbonden zijn met het recruitment vakgebied.

In deze aflevering praten we met Roeland van Laer (Alliander) over waarom dit relevant is en welke impact heeft het op HR business modellen en de dagelijkse recruitment praktijk?

Bekijk Aflevering 11a
Bekijk het overzicht met trainingen

Haal het maximale resultaat uit uw Carerix-oplossing

Een nieuw jaar en wellicht ook uitbreiding van het team? Een goede start is het halve werk. De nieuwe Carerix Introductie Trainingen staan weer gepland.

Of wilt u leren om zelfstandig bedrijfsprocessen in Carerix te integreren en aan te passen naar uw eigen wensen en unieke werkprocessen? Volg dan de beheerderstraining.

Bekijk de nieuwe trainingsdata
Download het onderzoeksrapport

Total Workforce Management (TWM):een kans voor RPO’s

Download het gratis Recruitment Process Outsourcing (RPO) onderzoeksrapport 2017 van Flex-Beheer en TheFlexAcademy uit België in samenwerking met een onafhankelijke begeleidingscommissie.

Het onderzoek is gedaan onder veertien aanbieders van RPO in Nederland en België.

Download het onderzoeksrapport
Carerix Release notes

Vernieuwd: Carerix release notes

Carerix is continu in ontwikkeling. Nieuwe features of verbeterde functionaliteit. En dat delen we graag met u. “Because if you release a new update and nobody knows, was it really released?”

Onder uw Carerix profiel vindt u een link naar de Carerix release notes. Hier delen wij met regelmaat Carerix updates.

Mis nooit meer belangrijke updates
Wilt u nieuwe updates direct in uw e-mail ontvangen? Meld u dan nu rechtsboven op de pagina aan: carerix.releasenotes.io

Carerix Release notes
Overig nieuws:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2017 Carerix, All rights reserved
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven voor de Carerix Nieuwsbrief en/of Roadshow. U ontvangt uitsluitend emails van Carerix met geselecteerde informatie zoals evenementen, tips & tricks en productupdates over de Carerix applicatie.Wat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Lees meer nieuws