Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Nieuwsbrief 2 – Februari 2016

Please enable images for a better experience.

Carerix

Editie: Februari
Datum: 18-2-2016
Please enable images for a better experience.
SoftwareTrainingenPartnersContact
CxSearch! update 3.0

CxLinkedInBrowser – update
Nog meer snelheid in het plaatsingsproces

Er zijn veel stappen nodig om een kandidaat of contactpersoon up-to-date in uw database te krijgen en te houden. Met de Carerix LinkedInbrowser is dit verleden tijd. Als meest favoriete Carerix module heeft Carerix de brug geslagen tussen LinkedIn en uw Carerix platform. Na de laatste update kunt u nu ook op het ID nummer klikken vanuit de CxLinkedInBrowser, waarna deze kandidaat/contactpersoon direct opent in uw Carerix platform. Dit zorgt voor nog meer snelheid in het plaatsingsproces.

De CxLinkedInbrowser kent een gratis (alleen weergave) en een betaalde versie. U kunt dus direct aan de slag. Probeer de betaalde versie nu gratis 1 maand uit! 

Line

CRM & Sales in Carerix in controlled release

Structureer leads tot waardevolle opportunities
Zoals getoond op onze Roadshow, ondersteunt Carerix binnenkort uw volledige CRM & Sales processen. Vanuit het centrale Carerix platform heeft u met de GRATIS dossiers ‘Leads’ en ‘Opportunities’ real-time inzicht en grip op uw sales processen en CRM activiteiten. Overzichtelijke dashboards en pipelines bieden u de benodigde transparantie in conversies voor voorspelbare resultaten.

Sinds december 2015 staat deze update in de controlled release modus, dat wil zeggen dat we in de finale testfase zitten met een aantal klanten. Aansluitend komt deze GRATIS functionaliteit beschikbaar voor alle klanten dus houd onze nieuwsbrief en social media kanalen in de gaten.

Leads & Opportunities

Line

Push berichten Carerix release notes

Carerix release notesBelangrijke updates, Tips & Tricks en meer kunt u zoals u weet lezen binnen uw Carerix applicatie onder uw Profiel > Updates (Tips & Tricks).

Vanaf vorige week ontvangt u, afhankelijk van uw Carerix versie, belangrijke release notes ook via de Carerix push berichten. Zo mist u voortaan niets meer en kunt u het maximale halen uit uw Carerix applicatie.

Line

Heeft uw organisatie al een privacy statement?

Whitepaper: Wet Bescherming Persoonsgegevens en Carerix 2016

Privacy wbp
Binnen Carerix heeft security en privacy van data een belangrijke plaats in de ontwikkeling van de software. Carerix heeft hiervoor een whitepaper beschikbaar met handige tips en toelichtingen omtrent de Wet bescherming persoonsgegevens in relatie tot werving & selectie- en detacherings bureaus.

Download de whitepaper

 

Hoe trekt u als organisatie het juiste talent aan?

Whitepaper: De talent strategie

Whitepaper Talent Strategie
Dit is de laatste whitepaper van de trilogie over de Toegang tot Beschikbaar Talent. Waar de eerste twee papers in het teken stonden van achtereenvolgens Toegankelijkheid en Beschikbaarheid, staat deze paper in het teken van Talent: datgene waarvoor we het eigenlijk allemaal doen.

Download de whitepaper

 

Line

Nieuwsoverzicht

Updates gemist? Lees het hieronder:

Whitepaper: Wet Bescherming Persoonsgegevens en Carerix 2016 l 
Heeft uw organisatie al een privacy statement? Lees verder…PERSBERICHT: Carerix Roadshow : Recruitment 2016: Spectre of just plain reality? l Op 12 november jl. vond de jaarlijkse Carerix Roadshow 2015 plaats in het Theater Figi hotel in Zeist. Lees verder…PERSBERICHT: Exactpi kiest Carerix voor professionalisering frontofficeprocessen l Carerix heeft bij Exact personeelsintermediair het Carerix-platform geïmplementeerd ter ondersteuning van de frontofficeprocessen. Lees verder…

Videopitch / live en automated interviews l Waar het vroeger not done was om een foto aan uw cv toe te voegen, is dit nu de normaalste zaak van de wereld. De volgende stap is de toevoeging van video. Lees verder…

Cx5Color – Vernieuwde Carerix interface beschikbaar l De nieuwe interface is frisser, gebruiksvriendelijker en tevens in te stellen in de kleur die past bij uw huisstijl. Lees verder…

Line
Carerix levert volledig web-based recruitment software voor werven, selecteren en detacheren.Facebook
www.carerix.com |

Twitter
Please enable images for a better experience.
Lees meer nieuws