Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Nieuwsbrief 30 – Augustus 2018

 

Augustus 2018 – Carerix website vernieuwd | Carerix en PIXID | 9 Tips voor een succesvolle recruitmentwebsite | Nieuwe trainingsdata | Carerix en VoIP | Roadshow webinars | Carerix @ Events
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Beste Johan Smit,

Carerix website vernieuwd!

Misschien heb je het al gemerkt, de website van Carerix is in een nieuw jasje gestoken. Moderner, frisser en compacter. Niet alleen het uiterlijk is veranderd, de nieuwe opzet en structuur van de site maken dat je sneller vindt wat je zoekt. Zowel met laptop, telefoon of tablet. Mocht je toch informatie missen of heb je een vraag of opmerking? Stuur dan een email naar marketing@carerix.com

Naar de website »

Carerix en PIXID: welke mogelijkheden geeft het samengaan van beide bedrijven?

Midden april maakte Carerix bekend dat het werd overgenomen door het Franse PIXID; marktleider in Frankrijk op het gebied van oplossingen voor Workforce Management. Carerix houdt vast aan de koers die zij afgelopen jaren heeft ingezet en geeft verdere invulling middels de samenwerking met PIXID aan het samenbrengen van de wervingsprocessen voor VAST en FLEX.

In het interview met Recruitment Tech TV vertelt Arco Westbroek, Chief Product Owner bij Carerix, welke stappen de organisatie de komende jaren gaat nemen om vanuit haar visie nog meer mogelijkheden te bieden voor haar klanten.

Bekijk de video »

9 Tips voor een succesvolle recruitmentwebsite

Recruitmentsites draaien om Vinden, Verleiden, Boeien en Betrekken. Internetbureau Secure Design, al zeven jaar partner van Carerix, deelt vanuit hun jarenlange ervaring 9 tips voor een succesvolle recruitmentwebsite.

Verder lezen »

Haal het maximale uit je Carerix-oplossing

Nieuwe trainingsdata online

De vakantieperiode is weer voorbij. Verwelkom je binnenkort uitbreiding van het team? Of wil je jouw kennis verdiepen om zelfstandig bedrijfsprocessen in Carerix te kunnen integreren en aan te passen? De nieuwe Carerix Trainingen staan weer gepland.

Bekijk de actuele trainingsdata en schrijf je in.

Naar Carerix Academy »

In de spotlight: Carerix en VoIP; realiseer tijdswinst, efficiëntie en verhoging candidate experience

Veel bellen is kenmerkend voor de recruitment sector. Er is dus veel tijdwinst te behalen via de belbutton achter het telefoonnummer in het Carerix-platform. Carerix heeft daarom de brug geslagen tussen de telefonie- en data-omgeving van recruiters waardoor deze twee verschillende werelden samenwerken.

Heb je al een VoIP oplossing of ben je nog op zoek? Carerix werkt samen met gespecialiseerde partners met een oplossing voor iedere behoefte.

Meer informatie »

Roadshow webinars

Heb jij de Roadshow gemist? Een aantal break-out sessies van de Roadshow worden aangeboden als webinar, met onderwerpen als GDPR, Chatbots en Carerix Tips & Tricks.

Webinars terugkijken »

Carerix @ Events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en lezingen.

Talent Acquisition live

20 september 2018 – Utrecht
Een nieuw internationaal event over innovatie in recruitment, van strategie en processen tot technologie. Kom op
20 september langs bij onze stand en laat je inspireren.

Meer informatie »

Digitaal werven

1 november 2018 – Utrecht
Op 1 november 2018 vindt het Digitaal-Werven event in Utrecht plaats. Kom langs onze stand of ontdek alles over continuous feedback tijdens de break-out sessie van onze klant ANWB.

Meer informatie »

Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2018 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.

Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP Rotterdam

Wat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Lees meer nieuws