Alle oplossingen

Pas Carerix aan naar jouw werkprocessen en blijf jezelf onderscheiden door jouw werkwijze. Of je nu actief bent in Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering, een combinatie of Corporate Recruitment, Carerix sluit naadloos aan op jouw organisatie.

Vraag een demo aan

Voor ieder Recruitment Team dé oplossing

Carerix Recruitmentsoftware sluit aan op jouw situatie en bedrijfswensen.
Groeit jouw organisatie? Carerix groeit met je mee.

Werving & Selectie

Bij het aantrekken van kandidaten voor jouw opdrachten gebruik je diverse wervingstechnieken. Je zet wervingscampagnes op, je benut jouw opgebouwde database en LinkedIn netwerk en je bent actief bezig met sourcing van kandidaten voor jouw opdrachten. Met Carerix stroomlijn je al deze processen in 1 systeem met een duidelijk overzicht van alle lopende procedures.

Lees meer overWerving & Selectie overWerving & Selectie

Detachering

Met onze oplossing voor detachering gaat jouw proces verder dan de plaatsing. Naast onze functionaliteiten voor werving & selectie kun je uitbreiden met contractbeheer, documentenbeheer, urenregistratie en facturatie. Gekoppeld aan jouw verloning- of boekhoudprogramma om het volledige proces te ondersteunen.

Lees meer overDetachering overDetachering

Uitzenden

Zet wervingscampagnes op en volg sollicitaties snel op. Maak actief gebruik van jouw eigen database met geavanceerde zoektechnologie en leadgeneratie vanuit één omgeving. Organiseer jouw talentpools en contactmomenten met onze CRM-functionaliteiten en automatiseer waar gewenst. Hoge volumes in weinig tijd met specifieke processen? Stroomlijn het uitzendproces door Carerix als frontoffice te integreren met je backoffice-, verloning- of facturatie software.

Lees meer overUitzenden overUitzenden

Corporate

Met de Corporate Recruitment Suite haal jij de complete ondersteuning binnen voor jou en je team, volledig aanpasbaar naar jouw werkproces. Schakel eenvoudig tussen kandidaten, hiring managers en leveranciers via mail, WhatsApp en portalen en alles volledig geïntegreerd. Je koppelt jouw HR-systeem voor onboarding en met onze dashboards en rapportages heb je inzicht in doorlooptijden om processen te kunnen verbeteren.

Lees meer overCorporate overCorporate

Wat onze klanten zeggen

Een belangrijk aspect binnen de dienstverlening van Sterksen is de samenwerking met Carerix. Sterksen is al sinds 2008 klant van Carerix, en al bijna 15 jaar dé motor waarin alle kandidaat processen worden gemanaged.

Door de inzet van Carerix zijn onze consultants, recruiters en de ondersteuning in staat om zich volledig te richten op hun core business: het verbinden van vraag en aanbod. Wij ervaren Carerix als een prettige en professionele partij om mee samen te werken

Het systeem van Carerix is gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en kan zo ingericht worden dat het aansluit bij de processen die recruiters van Essent inzetten om talent uit de markt te halen. Daarnaast is de koppeling met onze Werken-bij site zeer stabiel

Deze flexibiliteit in combinatie met de automatiseringsmogelijkheden heeft ervoor gezorgd dat wij ons onboardingsproces met ruim 70% hebben weten te verlagen