Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Oplossingen Één oplossing voor Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering

Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform om het gehele proces van Werving & Selectie, uitzenden en Detachering te ondersteunen.

Demo aanvragen
Slimme oplossingen verdienen
een optimale service en support

Slimme oplossingen staan en vallen natuurlijk met een optimale service en support. Dat is dan ook waar jij bij Carerix blind op kunt vertrouwen. Wij implementeren samen met onze partners snel en vakkundig het systeem en bieden je optimale ondersteuning bij het gebruik daarvan.

Maximale ondersteuning

Jouw organisatie groeit en verandert. Carerix weet dat de inrichting van een IT-systeem mee moet veranderen om nog meer waarde te kunnen realiseren. Het Customer Success team biedt je een totaaloplossing inclusief alle diensten en maatwerkoplossingen om de implementatie en het gebruik van Carerix tot een succes te maken.

Een optimale start

Ons New Business team ondersteunt vooraf bij het maken van de juiste keuzes gebaseerd op jouw wensen en behoeftes. Het Projects Team verzorgt Carerix trainingen en begeleidt jou, op basis van Carerix best-practices, tijdens het implementatieproces. Na de go-live word je nog een bepaalde periode begeleid door het Projects Team. Uiteindelijk dragen wij jou over aan het Customer Success Team.

Carerix Partners

Sinds de start in 2003 werkt Carerix nauw samen met Partners om optimaal in te kunnen spelen op de behoeftes van onze klanten, zodat zij hun succes op de arbeidsmarkt kunnen maximaliseren. We stellen hoge eisen aan de klanttevredenheid en kwaliteit van de dienstverlening en/of product. Daarom testen we samen met klanten met regelmaat nieuwe integraties. Zo bouwen we gezamenlijk aan een ecosysteem met de Carerix software als middelpunt.