Software voor Corporate Recruitment

Met de Corporate Recruitment Suite haal jij de complete ondersteuning binnen voor jou en je team, volledig aanpasbaar naar jouw werkproces.

Vraag een demo aan

Corporate Suite

Schakel eenvoudig tussen kandidaten, hiring managers en leveranciers via mail, WhatsApp en portalen en alles volledig geïntegreerd. Je koppelt jouw HR-systeem voor onboarding en met onze dashboards en rapportages heb je inzicht in doorlooptijden om processen te kunnen verbeteren.

 

De Corporate Recruitment Suite

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Aanpasbaar recruitmentproces
 • Werken-bij-site integratie
 • Mail en agenda integratie met Microsoft en Google
 • AVG / GDPR proof
 • Geavanceerde zoekfunctionaliteit
 • LinkedIn integratie
 • WhatsApp integratie

 • Hiring Managers en Leveranciers portal
 • Talentpools bouwen en onderhouden
 • Campus Recruitment ondersteuning
 • Dashboards & rapportages
 • Doelgroep analyses
 • HR software integratie
 • Marketing Automation integratie

Flexibel en aanpasbaar

Geen wervingsproces is hetzelfde en met jouw wervingsproces ben je ook in staat je te onderscheiden. Met onze gebruiksvriendelijke interface en aanpasbare workflows past het systeem zich aan jou aan. Je kunt direct van start met onze best practice workflows, maar wil je het net even anders, dan pas je ze net zo eenvoudig aan naar jouw werkwijze.
Met Carerix haal je ruime ervaring binnen voor zowel MKB als grotere organisaties.

 

 

Search & Source

Als corporate recruiter verleid je kandidaten om te solliciteren en haal je alles uit je opgebouwde database. De kandidaten in je systeem zijn van grote waarde en daarvoor wil jij er alles uithalen en geen kans laten liggen. Daarnaast ben je bezig met actieve sourcing van kandidaten bijvoorbeeld via Linkedin die je éénvoudig opneemt in jouw Carerix.
Met de geavanceerde zoektechnologie vind je altijd wat voor jouw vacature belangrijk is. Of het nu gaat om trefwoorden in een CV, specifieke vaardigheden of opleiding, met Assistant Matching worden potentiële matches aangeboden op een presenteerblaadje.

Communicatie

Alle communicatie via WhatsApp, e-mail en SMS met kandidaten en contactpersonen wordt automatisch gekoppeld aan het juiste dossier in Carerix ongeacht het communicatiekanaal. Hierdoor heb je volledig inzicht in welke contactmomenten er zijn geweest met kandidaten via jou of een collega en ben je altijd op de hoogte van de inhoud van het laatste contact.

Hiring Managers

Communicatie over en het voorstellen van kandidaten lopen niet altijd even gestructureerd. Kandidaten worden voorgesteld door de recruiter per mail, de hiring manager kijkt er een week later naar, want hij heeft het te druk. Het gevolg is dan dat een kandidaat mogelijk niet meer geïnteresseerd is, de hiring manager cv’s in zijn mailbox ‘bewaart’ en de belangrijke informatie voor rapportages ontbreekt.
Met de Hiring Managers portal zorg je dat het volledige proces van recruitment binnen je organisatie in één systeem wordt afgehandeld. Van het integreren van een goedkeuringsflow die start bij de aanvraag van de vacature bij de business tot aan de onboarding van de nieuwe medewerker.

Dashboards en rapportages

Met Carerix heb je toegang tot overzichtelijke dashboards en rapportages waar jij analyses mee kunt maken. Denk hierbij aan inzicht in de doorlooptijd (Time to Hire) of welke kanalen jouw de beste kandidaten opleveren. Ook bieden we de mogelijkheid om Carerix met meerdere databronnen  te ontsluiten in jouw BI Tool.

Leveranciers

Als corporate recruiter ontvang je kandidaten vanuit alle kanten. Je werken-bij-website, eigen sourcing, collega’s en ook vaak via recruitment bureaus. Deze laatste sturen je vaak meerdere kandidaten tegelijk en waar jij achter hiring managers aan moet, zitten zij achter jou aan voor feedback. Met de leveranciers portal zet je jouw vacatures gestructureerd uit bij de door jou gekozen bureaus en ontvang je de kandidaten ook via dezelfde omgeving rechtstreeks in jouw Carerix. Je nodigt kandidaten uit of wijst ze af en ook het bureau waar je mee samenwerkt heeft inzicht in het proces.

AVG / GDPR

Naast een privacy statement op je website waarin je vertelt hoe je met data van kandidaten omgaat, zul je dit ook moeten naleven in de database waar je de data opslaat.
Met Carerix ben je AVG-proof en heb je voldoende flexibiliteit om invloed te houden op wat er met kandidaten gebeurt.
Zo kun je gemakkelijk (geautomatiseerd) toestemming vragen voor verlenging via e-mail of WhatsApp en heb je inzicht bij welke kandidaten de toestemming zal gaan verlopen wanneer je geen actie onderneemt. Op deze manier kun je als je wilt nog een persoonlijke poging wagen voor het behoud van de kandidaat voordat deze geanonimiseerd zal moeten worden.

 

 

Campus Recruitment & Talentpools

Werf je ook stagiairs en starters voor lastig in te vullen vacatures? Dan kan campus recruitment en het opbouwen van talentpools je hierbij helpen. Carerix biedt verschillende mogelijkheden van het opzetten van een landingspagina, het beheren van talentpools tot het synchroniseren van kandidaten met een marketing automation tool.

Onboarding & HR Software

Gebruik de mogelijkheden voor Onboarding zoals digitale ondertekening en inzicht in documenten met onze portals, of koppel met je HR Software.

Wat vinden onze klanten?

Door de implementatie van Carerix in combinatie met de bijbehorende werkenbij pagina’s zijn wij in staat ons werving & selectie proces binnen de hele groep te structureren. Goede kandidaten gaan niet meer verloren, de processen binnen de verschillende BV’s zijn vereenvoudigd en het systeem is AVG proof. Door de zeer professionele begeleiding van een van de business consultants en de flexibiliteit van het systeem was de implementatie, ondanks het werken vanuit een thuiswerk situatie, snel en efficiënt gerealiseerd binnen de gestelde deadlines.

Het systeem van Carerix is gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en kan zo ingericht worden dat het aansluit bij de processen die recruiters van Essent inzetten om talent uit de markt te halen. Daarnaast is de koppeling met onze Werken-bij site zeer stabiel

Gerelateere klantcases

Uitgelichte integraties

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.