Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Corporate Recruitment Software

Laat Carerix naadloos aansluiten op je bestaande HR processen. Professionele recruitment instrumenten voor Corporate recruiters en Hiring managers.

Demo aanvragen
 • Talentpools

  De Talentpool functionaliteit in Carerix geeft je de mogelijkheid om specifieke pools van kandidaten op te bouwen en te beheren. Door gerichte (marketing) communicatie met je talentpool versnel je het time-to-hire proces, verhoog je de candidate experience en zorgt voor een betere match en lager verloop.

 • Campus recruitment

  Het verhogen van je talent engagement, voor Campus recruitment bieden wij verschillende mogelijkheden: van Spotten, Volgen tot Verbinden van jong talent.

 • Interne Processen

  Via Mobile friendly portals je Hiringmanagers inzicht bieden in jouw proces? Of heeft je organisatie sollicitatie commissies? Wellicht heb je de wens om je leveranciers beter te managen? Via slimme portals ondersteunen wij diverse afdelingen en belanghebbende binnen jouw recruitmentproces.

 • Events / Campagnes

  Op zoek naar talent op een beurs of evenement? Veel klanten zetten deze module in om lokaal talenten te spotten en te gemakkelijk te registreren. Mobile friendly en in je eigen huisstijl.

 • Inzicht in time-to-hire / Cost-per-hire

  Weten wat het meest rendabele kanaal is? In één oogopslag inzicht in de processtappen? En weten waar het beter, sneller en efficiënter kan? Carerix biedt inzicht in je recruitment proces zowel extern als intern.

Vraag een demo aan