Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix recruitmentsoftware - Starter

De Carerix starter editie wordt gefaciliteerd door Step2Go; reseller van Carerix. Met behulp van het Step2Go Recruitment Platform wordt recruitment software toegankelijk voor werkgever en kleinschalige recruitmentbureaus (veelal bestaande uit max twee recruiters), alsmede MKB bedrijven.

Demo aanvragen
 • Snelle start

  Dankzij een standaard vooringerichte omgeving kun je snel van start. Daarnaast krijg je intensieve begeleiding en support van onze reseller Step2Go bij vragen of technische problemen.

 • Talentpools

  De Talentpool functionaliteit in Carerix geeft je de mogelijkheid om specifieke pools van kandidaten op te bouwen en te beheren. Door gerichte (marketing) communicatie met je talentpool versnel je het time-to-hire proces, verhoog je de candidate experience en zorgt voor een betere match en lager verloop.

 • User Interface

  De eerste indruk telt, dit geldt ook voor je recruitmentsysteem. De Carerix User Interface is gebaseerd op de designfilosofie Google’s Material Design. De interface is fris, herkenbaar, logisch en eenvoudig in gebruik, waardoor het werken met Carerix nog sneller en prettiger wordt. Daarnaast pas je de User Interface eenvoudig zelf aan, aan je eigen huisstijl.

 • Persoonlijke workflow

  Het Carerix platform kun je inrichten naar je eigen wensen en de markt waarin je actief bent. Iedere business is immers anders. Schakel bijvoorbeeld niet-relevante informatie uit om nog efficiënter te werken. Deze configuratie kun je tevens koppelen aan een Status van de kandidaat of aan een bepaalde matchfase. Dit bespaart veel tijd en een gebruikshandleiding wordt overbodig!

Vraag een demo aan