Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Recruitmentsoftware
Werving & Selectie

Met de Carerix Werving en Selectie editie heb je alle procedures in één oogopslag in beeld en houd je eenvoudig zicht op alle commerciële activiteiten binnen jouw organisatie.

Demo aanvragen
 • Talentpools

  De Talentpool functionaliteit in Carerix geeft je de mogelijkheid om specifieke pools van kandidaten op te bouwen en te beheren. Door gerichte (marketing) communicatie met je talentpool versnel je het time-to-hire proces, verhoog je de candidate experience en zorgt voor een betere match en lager verloop.

 • User Interface

  De eerste indruk telt, dit geldt ook voor je recruitmentsysteem. De Carerix User Interface is gebaseerd op de designfilosofie Google’s Material Design. De interface is fris, herkenbaar, logisch en eenvoudig in gebruik, waardoor het werken met Carerix nog sneller en prettiger wordt. Daarnaast pas je de User Interface eenvoudig zelf aan, aan je eigen huisstijl.

 • Persoonlijke workflow

  Het Carerix platform kun je inrichten naar je eigen wensen en de markt waarin je actief bent. Iedere business is immers anders. Schakel bijvoorbeeld niet-relevante informatie uit om nog efficiënter te werken. Deze configuratie kun je tevens koppelen aan een Status van de kandidaat of aan een bepaalde matchfase. Dit bespaart veel tijd en een gebruikshandleiding wordt overbodig!

 • Grip op de business

  In de praktijk blijkt het vaak lastig zicht te houden op alle activiteiten binnen je organisatie. Vanuit het centrale Carerix platform heb je met de dossiers ‘Leads’ en ‘Opportunities’ real-time inzicht en grip op je sales processen en CRM activiteiten. Daarnaast zijn er overzichtelijke dashboards en pipelines om jou de benodigde transparantie te bieden in conversies voor voorspelbare resultaten en het nemen van de juiste beslissingen. Zo heb je in één oogopslag de huidige stand van zaken. Immers meten = weten!

 • Search & Match

  Tijdbesparende semantische zoeksoftware waarmee de juiste kandidaten en de juiste vacatures worden gematched. Zoek d.m.v. slechts één zoekopdracht in meerdere (CV) databases, op het internet én in social media.

 • Vacatureoverzicht

  Direct overzicht van alle onderhanden vacatures en inzicht in de procedures van de verschillende kandidaten. Post eenvoudig jouw vacature tekst online.

Vraag een demo aan