Software voor Uitzenden

Met Carerix voor Uitzenders haal jij de complete ondersteuning binnen voor jou en je team, volledig aanpasbaar aan jouw werkproces.

Vraag een demo aan

Uitzenden

Als bemiddelaar tussen kandidaat en opdrachtgever zijn je werkzaamheden veelzijdig en dynamisch.
Of je nu werkt met uitzendkrachten voor korte of voor langere periodes met uitzicht op een vaste baan, Carerix is er om jouw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker te maken en te ondersteunen.

 

Carerix voor Uitzenden:

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Aanpasbare workflow
 • Geavanceerde zoekfunctionaliteiten
 • Zicht op lopende procedures
 • Automatische koppeling van activiteiten zoals mail aan het juiste dossier

 • LinkedIn integratie
 • WhatsApp integratie
 • Talentpools bouwen en onderhouden
 • Marketing Automation integratie
 • Werken vanuit vacature, opdrachtgever en kandidaat

 • Dashboards & rapportages
 • AVG / GDPR proof
 • Integratie met backoffice/verloningssoftware
 • Vacatures snel online met website en jobposting integratie

Flexibel en aanpasbaar

Geen wervingsproces is hetzelfde en met jouw wervingsproces ben je ook in staat je te onderscheiden. Met onze gebruiksvriendelijke interface en aanpasbare workflows past het systeem zich aan jou aan. Je kunt direct van start met onze best practice workflows, maar wil je het net even anders, dan pas je ze net zo eenvoudig aan naar jouw werkwijze.
Met Carerix haal je ruime ervaring binnen voor zowel MKB als grotere organisaties.

 

 

Search, Source en Talentpools

Jouw opdrachtgevers vragen snelheid en werken vaak met meerdere bureaus samen. De snelste route naar succes is het benutten van je eigen database. Met de geavanceerde zoektechnologie in Carerix vind je altijd de meest geschikte kandidaat, of het nu gaat om trefwoorden in een CV, specifieke vaardigheden of opleiding. Met Assistant Matching worden potentiële matches aangeboden op een presenteerblaadje. Daarbij maak je optimaal gebruik van jouw database door het actief bouwen en beheren van Talentpools. Heb je een goede kandidaat? Dan wil je dat die kandidaat niet verder zoekt, bij jou heeft hij of zij alle opties in huis. Benut alle zoekfunctionaliteiten om juist op zoek te gaan naar een passende opdrachtgever in jouw database of importeer passende opties via de integratie met Jobdigger.

Communicatie

Binnen de uitzendbranche is er relatief veel verloop in personeel. Je wilt dan ook wel dat belangrijke informatie niet verdwijnt samen met een vertrekkende collega.
Alle communicatie via WhatsApp, e-mail en SMS met kandidaten en contactpersonen wordt automatisch gekoppeld aan het juiste dossier in Carerix ongeacht het communicatiekanaal. Hierdoor heb je volledig inzicht in welke contactmomenten er zijn geweest met kandidaten via jou of een collega en ben je altijd op de hoogte van de inhoud.

Persoonlijke assistent

Als intercedent heb je te maken met veel dynamiek en worden veel inspanningen en snelheid gevraagd. Om alle ballen in de lucht te houden assisteert Carerix je met ondersteunende functionaliteiten in jouw dagelijkse werk. Het geeft jou relevante informatie op het juiste moment, helpt jou met het automatiseren van repeterende taken en biedt het overzicht van jouw activiteiten. Bovendien toont het lopende procedures en geeft je een seintje wanneer actie gewenst of vereist is op basis van afgesproken SLA’s.

 

Dashboards en rapportages

Met Carerix heb je toegang tot overzichtelijke dashboards en rapportages waar jij analyses mee kunt maken. Denk hierbij aan inzicht in de doorlooptijd (Time to Hire) of welke kanalen jouw de beste kandidaten opleveren. Ook bieden we de mogelijkheid om Carerix met meerdere databronnen te ontsluiten in jouw BI Tool.

Alles-in-één of een Nummer-één-in-alles

Of je nu een vakantie boekt of op zoek gaat naar een nieuwe TV, we zijn gewend om te kiezen en uitgebreid onderzoek te doen om tot de beste keuze te komen. Wij omarmen de best-of-breed strategie, zodat jij Carerix als platform kunt benutten met toegang tot alle interessante tooling in de markt. Of het nu gaat om een Marketing Automation pakket, multiposting, BI-tooling of verloningssoftware, jij maakt de keuze en wij zorgen voor een integratie waar je mee geholpen bent.

AVG / GDPR

Naast een privacy statement op je website waarin je vertelt hoe je met data van kandidaten omgaat, zul je dit ook moeten naleven in de database waar je de data opslaat.
Met Carerix ben je AVG-proof en heb je voldoende flexibiliteit om invloed te houden op wat er met kandidaten gebeurt.
Zo kun je gemakkelijk (geautomatiseerd) toestemming vragen voor verlenging via e-mail of WhatsApp en heb je inzicht bij welke kandidaten de toestemming zal gaan verlopen wanneer je geen actie onderneemt. Op deze manier kun je als je wilt nog een persoonlijke poging wagen voor het behoud van de kandidaat voordat deze geanonimiseerd zal moeten worden.

 

 

Bij VNOM vinden wij efficiëntie en kwaliteit ontzettend belangrijk. Daarom zijn wij continu bezig met het verbeteren en versnellen van onze processen. Overzichtelijke werkprocessen zijn daarvoor ontzettend belangrijk. Door het gebruik van Carerix hebben wij onze processen inzichtelijk gemaakt en kunnen wij efficiënt blijven handelen en kwaliteit garanderen.

Binnen VNOM maken wij allemaal gebruik van Carerix. Wij hebben Carerix zo ingericht dat onze consultants in één oogopslag zien welke taken en verantwoordelijkheden bij hen horen. Daarnaast zijn kandidaten makkelijk te vinden én is het systeem overzichtelijk ingedeeld. De tools die Carerix biedt, zijn inmiddels een kenmerkend onderdeel van onze werkprocessen binnen VNOM.

Onze groei vereiste een beter front office pakket. We hebben in die tijd heel erg goed de markt onderzocht van welk systeem, maar ook welke organisatie past goed bij ons om ons die volgende stap weer verder te laten brengen.

We hebben onze medewerkers gevraagd, eigenlijk zelfs de beslissing bij hun gelaten. Elk systeem is zo goed als de gebruiker die er mee werkt, dus op het moment dat de gebruiker er niet in gelooft en een eigen werkwijze krijgt dan is het systeem, hoe goed het ook is, bij voorbaat al verloren.

Als specialist op gebied van technisch personeel hadden wij al veel ervaring met verschillende CRM systemen. Carerix is voor ons een perfecte partij omdat het systeem eenvoudig zelf is aan te passen en in te richten naar onze wensen.

Mochten wij er niet zelf uitkomen dan krijgen wij direct hulp van de professionals van Carerix. Wij vinden Carerix een uitstekende partij en zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Gerelateerde klantcases

Uitgelichte integraties

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.