Partner worden

Als Partner van Carerix ben je onderdeel van een recruitmentplatform dat is ontworpen om bureaurecruiters en corporate recruiters te ondersteunen bij het vinden van de beste talenten voor organisaties. Met ons partnerprogramma willen we gezamenlijk groeien en succesvolle, duurzame samenwerkingen opbouwen.

Ons platform is flexibel en schaalbaar en biedt een breed scala aan functies en integraties om de recruitmentprocessen van jouw klanten te optimaliseren. Of jouw klanten nu op zoek zijn naar kandidaten voor tijdelijke of vaste functies, Carerix helpt bij het stroomlijnen van hun processen, het verminderen van administratieve lasten en het vergroten van het succes bij het vinden van talent.

Als partner van Carerix profiteer je van de volgende voordelen:

  • Toegang tot ons geavanceerde recruitmentsoftwareplatform, ontworpen om klanten te helpen bij het vinden van de beste talenten voor hun organisatie
  • Sales- en marketingmateriaal om jouw verkoop- en marketingstrategieën te ondersteunen
  • Ondersteuning van ons ervaren partner- en sales team
  • Aantrekkelijke commissies voor jou als partner
  • Mogelijkheden om te netwerken en samen te werken met andere partners van Carerix

Wij zijn trots op onze langdurige samenwerkingen met partners in de branche en zetten ons in voor het ondersteunen van hun succes. Als partnergerichte organisatie hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van langdurige en succesvolle relaties met onze partners. We zijn ervan overtuigd dat het opbouwen van sterke relaties de sleutel is tot het succesvol implementeren van recruitmentoplossingen. Daarom hebben we de volgende speerpunten hoog in het vaandel staan:

Gezamenlijk groeien

Als partner van Carerix kun je profiteren van onze expertise en jarenlange ervaring in de recruitmentbranche. We bieden onze partners toegang tot ons geavanceerde platform en ons uitgebreide netwerk, zodat we gezamenlijk kunnen groeien en ons marktaandeel kunnen vergroten.

Ondersteuning

We vinden het belangrijk om onze partners te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning en training aan om ervoor te zorgen dat onze partners de best mogelijke service kunnen bieden aan hun klanten. Ons team van experts staat altijd klaar om te helpen bij het oplossen van vragen of uitdagingen.

Vertrouwen

Carerix heeft een bewezen staat van dienst als betrouwbare en innovatieve partner voor recruitmentsoftware. We zijn toegewijd aan het bieden van de beste oplossingen voor onze klanten en partners en zijn er trots op dat we vertrouwen genieten in de branche.

Betrouwbaarheid

We streven naar betrouwbare en langdurige samenwerkingen met onze partners en klanten. We bieden transparante en eerlijke prijsmodellen en een duidelijke structuur, zodat onze partners precies weten wat ze kunnen verwachten. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve oplossingen die onze partners kunnen helpen bij het bereiken van hun doelen.

Type partnerships

Lead Partner

Als Leadpartner ontvang je een eenmalige leadfee van 15% op basis van de afgesloten initiële contractwaarde van de klant. Dit betekent dat je een aantrekkelijke vergoeding ontvangt voor het aanbrengen van nieuwe klanten bij Carerix.

Reseller partner

Als Reseller ontvang je een recurring partnerfee gedurende de looptijd van het contract van 30% dat via jouw wordt verkocht. Dit betekent dat voor doorlopende inkomsten voor jou van de klant gedurende de hele looptijd van het abonnement.

Integratie partner

Is een integratie met jouw oplossing van meerwaarde voor onze klanten? We bekijken samen hoe we jouw tool het beste kunnen integreren met Carerix, zodat het voor de gebruiker optimaal werkt en logisch is.

Integratie partner worden? overIntegratie partner overIntegratie partner

Partner gegevens