Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Actonomy

Actonomy is meer dan 15 jaar gespecialiseerd in semantische zoek en matching software. Met de Actonomy oplossing kan je snel de beste kandidaten vinden (en omgekeerd: de beste jobs voor kandidaten) zonder dat je zoektermen hoeft in te geven.

De ‘standaard’ Actonomy plug-in laat toe om snel te zoeken/matchen in je eigen kandidaten database alsook te zoeken in externe CV bronnen (zoals VDAB) . Met de standaard matching kan je daarbij eenvoudig een vacaturetekst gebruiken en meteen de best passende kandidaten tonen (of omgekeerd met een CV de best passende vacatures tonen).

Daarnaast biedt Actonomy eveneens een oplossing voor ‘Automatching’ waarbij de software continu zoekt naar de beste matches en deze beschikbaar maakt voor zowel de consultant en de kandidaat.

De Actonomy software geeft niet alleen meer nauwkeurige resultaten maar kan eveneens gemakkelijk en flexibel aangepast worden aan het recruitmentproces en laat toe om op transparante wijze aan te geven waarom een match gevonden wordt. En dit alles in een meertalige context!

Als aanvulling bij de plug-ins voor de recruiter/consultant (gebruikers van Carerix) biedt Actonomy ook oplossingen voor de website waarbij betere vindbaarheid van de jobs door kandidaten enerzijds en anderzijds het snel verwerken van sollicitaties (via CV parsing) centraal staan.