Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Getnoticed

Getnoticed is al meer dan tien jaar het Digital Recruitment Agency van Nederland. “Wat doen jullie dan”, is een vraag die zij regelmatig krijgen. Eigenlijk is het heel simpel, ze zijn online recruitment vakidioten en helpen klanten met twee dingen: bereik en conversie.
De online recruitment marketeers maken, raken en activeren de doelgroep die de klant nodig heeft. De webbouwers creëren de ultieme werken-bij website of recruitment site om de gewenste doelgroep te laten reageren. Dit is al meer dan een decennium de expertise van Getnoticed.

 

 

Recruitment Tech

De juiste online infrastructuur op en rondom je werken-bij website, recruitment website, vacature website, landingspagina of mobiliteits-website dient optimaal te zijn ingesteld om succesvol te zijn in recruitment. Naast een goed converterende website zorgt Getnoticed ervoor dat jouw website voorzien is van alle technische specs, zoals koppelingen met traffic bronnen, ATS, analytics platformen en recruitment tools.

Online Recruitment Marketing

Wie is je doelgroep, zijn het actief of latent werkzoekenden? Ga je targeten op jobboards, social media en/of Google? Online recruitment marketing gaat over het definiëren van de juiste doelgroep en de candidate journey. Het uiteindelijke doel: de juiste conversie voor jouw wervingsvraagstuk. Door inzicht te hebben in alle relevante data weten zij precies waar ze vandaan komen, wat ze kosten en hoe ze bewegen. Zo kan marketing worden blijven gestuurd en geoptimaliseerd.