Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Joboti

Candidate engagement on rocket fuel

Ondanks dat we bij Joboti dag in, dag uit bezig zijn met robots, code en software, zijn we eigenlijk heel menselijk gebleven. We vertellen je graag meer over Joboti en de gezichten achter het bedrijf.

Het gaat razendsnel met Joboti: een startup die met een virtuele assistent voor recruitment toepassingen de wereld verovert. We zijn begonnen in 2016, maar Joboti mag nu gerenommeerde bureaus, retailers, corporates en uitzenders tot haar klanten rekenen.

Het bedrijf is opgericht door Stephan Kockelkoren en Luuk van Neerven. Stephan experimenteerde in eerdere HR-startups met kunstmatige intelligentie en Natural Language Processing, Luuk werkte als bureau- en corporate recruiter. Samen kwamen ze op het idee om saaie en tijdrovende recruitment processen door middel van virtuele recruitment assistenten op een leuke manier te automatiseren. En dat is gelukt, want al meer dan 100 klanten maken dagelijks gebruik van onze diensten.

Stephan en Luuk hebben Eva ontwikkeld, een virtuele recruitment assistent, die via verschillende kanalen zoals WhatsApp, Facebook Messenger en diverse widgets communiceert met kandidaten of opdrachtgevers. En weet je wat het mooie is? Alle conversaties worden gelogd in Carerix! 

En vanaf januari 2022 bieden we een WhatsApp inbox aan: nog makkelijker direct vanuit het kandidaat profiel WhatsAppen met kandidaten en net als bij mail, wordt alles automatisch opgeslagen in het kandidaatsdossier.