Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Joboti

Sneller kandidaat contact met WhatsApp

WhatsApp is het snelste communicatiekanaal tijdens het recruitment proces. Joboti biedt WhatsApp recruitment oplossingen tijdens je hele candidate journey. Alle WhatsApp conversaties start je direct vanuit Carerix, één op één of met meerdere kandidaten tegelijk.

Onze WhatsApp Smart Inbox is november 2022 uitgeroepen tot “Best Tool” door Recruitment Tech.

WhatsApp oplossingen voor een succesvol recruitment proces

Meer dan de helft van de communicatie met een kandidaat vindt tegenwoordig plaats via WhatsApp. En via WhatsApp gaat het lang niet alleen maar over hoe de vakantie of het weekend was van de kandidaat, maar vooral over wanneer hij langs kan komen voor een gesprek, hoeveel hij kan verdienen en wanneer hij kan beginnen. Super waardevolle informatie, die nu alleen op de telefoon staat van de betrokken recruiter. Door in te loggen in Carerix ben je automatisch verbonden met onze WhatsApp Inbox en stuur en ontvang je WhatsApp berichten direct in Carerix. Volledig en AVG proof.

En dat is nog lang niet alles. Wil je weten wanneer je kandidaten beschikbaar zijn, een job alert versturen of de preselectie voor een vacature starten? Met de WhatsApp functie van Joboti verzend je berichten naar meerdere kandidaten tegelijk, of verzend je berichten automatisch op de momenten dat jij wilt. De virtuele assistent van Joboti reageert en registreert de antwoorden naar bruikbare gegevens in Carerix. Wel zo makkelijk en snel.

De krachtigste oplossing voor candidate engagement

  • WhatsApp Smart Inbox laat je direct vanuit Carerix appen met kandidaten en contactpersonen én alle conversaties worden automatisch opgeslagen.
  • Met de WhatsApp functie van Joboti verzend je berichten naar meerdere kandidaten tegelijk, of verzend je berichten automatisch op de momenten dat jij wilt. Bijvoorbeeld om kandidaten te vragen of beschikbaar zijn of geïnteresseerd in een specifieke vacature.
  • Alle WhatsApp conversaties zijn van elkaar over te nemen en te delen. Zo ben je altijd op de hoogte, ook als een collega ziek is of met verlof.
  • Alle WhatsApp communicatie wordt AVG-proof opgeslagen in Carerix.

Over Joboti

Ondanks dat we ons dagelijks bezighouden met robots, code en software, zijn we eigenlijk heel menselijk gebleven. Met veertien man en vrouw, vanuit zeer diverse culturen, bouwen we iedere dag aan WhatsApp oplossingen om onze klanten nog sneller met kandidaten te laten schakelen.

Meer weten over Joboti? Neem contact met ons op!