Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Solid Flex Solutions

De Solid groep helpt al meer dan 25 jaar organisaties creatiever, efficiënter en slimmer te werken, zodat zij de best mogelijke service kunnen verlenen aan hun klanten. Zij doen dit door data te stroomlijnen, processen schaalbaar te maken en deze te optimaliseren. Herhalend werk behoort tot het verleden en de foutgevoeligheid wordt sterk verminderd. Hierdoor heb je meer grip op jouw bedrijfsprocessen!

Het pragmatische en innovatieve platform vormt de fundering voor ConnectYourFlex: hét “best of breed” koppelplatform voor de flexbranche. Het platform sluit zich naadloos aan op jouw specifieke processen. Het is OWASP proof, beschikt over een uitgebreide AVG module en draait op de Microsoft Azure cloud.

ConnectYourFlex
ConnectYourFlex vormt een tussenlaag en zorgt ervoor dat softwarepakketten met elkaar kunnen lezen en schrijven. Met behulp van onze software verlopen jouw informatiestromen naadloos richting inleners, leveranciers en jouw interne applicaties. Hiervoor zijn geen dure maatwerkkoppelingen meer nodig. Een korte implementatietijd wordt gerealiseerd doordat onze consultants zelf de koppeling kunnen opzetten. De oplossing is schaalbaar en toekomstbestendig.

Ultieme flexibiliteit naar de buitenwereld, maar geüniformeerd en gestandaardiseerd voor jouw interne bedrijfsprocessen. Het koppelen van de Carerix omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig!