Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Solid Online

Solid Online koppelt data uit verschillende bronnen met elkaar. Integreren en verbinden, daar gaat het ons om. Zo zijn vele grote en middelgrote bedrijven je al voorgegaan. Solid Online helpt organisaties creatiever en slimmer te werken en de best mogelijke service te verlenen. We doen dit door data te stroomlijnen. We maken processen schaalbaar en optimaliseren ze. Daarmee wordt herhalend werk overbodig en worden onnodige fouten voorkomen. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en stabiliteit staan hierbij voorop. Zo stellen we organisaties in staat effici├źnter te worden en leggen we de basis voor groei.

Connector

Het flexibele koppelplatform voor de flexbranche. De Connector zorgt voor een naadloze integratie tussen softwarepakketten. Met een abonnement op de Connector worden je datastromen flexibel ingericht. Handmatig overtypen of het importeren van Excel lijsten is niet meer nodig.
Gegevens blijven zo in ieder pakket actueel en correct. De meeste bedrijven gebruiken verschillende softwarepakketten. Als frontoffice bijvoorbeeld een ATS (Applicant Tracking System) voor het recruitment proces, een planner en een urenregistratiepakket. Daarnaast een backoffice om te verlonen en doorgaans ook een financieel systeem. Ieder softwarepakket heeft echter zijn eigen indeling, waardoor de systemen meestal niet op elkaar aansluiten. Dan moeten gegevens van het ene naar het andere systeem handmatig worden overgetypt of met Excel worden overgezet. Dit kost veel tijd en is foutgevoelig. Het is echter essentieel dat de data overal synchroon en correct blijft. Om dit op te lossen, laten bedrijven vaak een eigen koppeling bouwen. Dit is een tijdrovende en dure oplossing en zodra er iets wijzigt in een van de pakketten, is de koppeling verouderd en moeten bedrijven opnieuw investeren in software ontwikkeling. Met de Solid Online Connector integreer je al je systemen en zijn handmatige acties verleden tijd. Het koppelen van je Carerix omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig!

Overige services:
Datamigratie
Data accuraat overzetten naar je nieuwe systeem
Uren Transformer
Urenbestanden snel importeren, ontrafelen en verwerken
Facturen Transformer
Facturen klantspecifiek aanpassen en versturen