Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Talmark

Talmark is de nieuwe naam voor de arbeidsmarkt dienstverlening van digitaal communicatiebureau Concepts2Go (Nieuwegein, 2001). In de zomer van 2015 heeft het bureau samen met het Belgische HRLinkIT een partnership gesloten om in gezamenlijkheid oplossingen te bieden voor werkgevers en HR dienstverleners. Talmark biedt kennis en kunde in technologie, branding, marketing en HR.

Talmark biedt oplossingen voor digitale communicatie voor HR bemiddelaars en werkgevers. Als een van de weinige digital marketing agencies in Nederland focust Talmark zich volledig op het vinden, verleiden, boeien en betrekken van talenten met:

  • Employer branding
  • Carerix connected websites voor recruitment-, detacherings- en uitzendbureaus (o.a. Beljon + Westerterp en Connect)
  • Werken-bij websites voor vooraanstaande werkgevers (o.a. TenneT en ANWB)
  • Social media advies, training en ondersteuning
  • Analytics en data intelligence
  • Met de dienstverlening van Talmark België is het bureau bovendien in staat om de interne processen en software-integraties voor haar klanten te verzorgen.

Sinds 2014 realiseert Concepts2Go|Talmark onder de naam SRSx (Smart Recruitment Sites) een aantrekkelijke werken-bij website voor Carerix klanten. Daarnaast biedt Talmark complete communicatieconcepten en maatwerkkoppelingen met Carerix-applicaties op basis van het op Microsoft .NET gebaseerde CMS2GO platform. Voor elk digitaal communicatievraagstuk is Talmark in staat een passende oplossing te realiseren.

Meer weten? Ricardo Risamasu Partner

Heb je vragen, neem dan contact op met:

+ 31 (0)30 677 32 01 talmark.nl
Meer weten?

Heb je vragen, neem dan contact op met:

Ricardo Risamasu Partner info@talmark.nl + 31 (0)30 677 32 01 talmark.nl