Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Traicie

Traicie is een prescreening tool die automatisch softskills detecteert uit het cv, de motivatiebrief en het LinkedIn profiel van kandidaten en het natuurlijk professioneel gedrag van sollicitanten voorspelt.

Door middel van artificiële intelligentie faciliteert traicie softskills- en cultuurgebaseerde rekrutering. Traicie biedt een eerste attitude screening van alle binnenkomende kandidaten zonder dat invultesten nodig zijn. Dit verbetert de efficiëntie en bespaart tijd die kan gebruikt worden voor diepte interviews met geprescreende kandidaten.

Traicie is een inclusief en objectief taalalgoritme dat de natuurlijke werkstijl van kandidaten aan de hand van semantische patronen (wat en hoe iemand schrijft) in kaart brengt en dit profiel matcht met de openstaande vacature. Traicie is daardoor een goed geplaatste tool om in de wervingsfase makkelijk kandidaten te vinden die passen bij het DNA van jouw organisatie en bij de attitude nodig voor de job. Het sollicitatieproces is objectiever en efficiënter, zodat de recruiter meer tijd heeft om zijn waardevolle expertise in te zetten waar die het hardst nodig is. De soft skills en het karakter van de kandidaat worden up-front in kaart gebracht, wat richting geeft aan het selectieproces.

Traicie helpt bij cultuur- en softskills matching voor externe rekrutering en interne mobiliteit. De vraag is niet langer wie de hard skills bezit, maar aan wie kan je ze aanleren. Wie heeft de juiste attitude en soft skills om die specifieke rol te vervullen?

Hoe ervaren en professioneel je als recruiter ook bent, het is moeilijk om persoonlijke voorkeuren rondom kandidaten te negeren. Traicie, als algoritme, is neutraal en inclusief. Het helpt de recruiter om een objectieve blik te behouden, zowel bij het screenen als bij het interviewen van kandidaten. Dit is vooral van cruciaal belang als de goede kandidaten schaars zijn, om te voorkomen dat je een goede kandidaat mist door een verkeerde eerste indruk.

Computer aided recruitment is de toekomst van rekrutering. De vraag is niet of de mens de machine kan verslaan of vice-versa. De vraag is wat een partnership tussen recruiter en technologie kan opleveren op het vlak van kwalitatieve hiring en hr business value.

Traicie logo
Krista Rampelberg Sales Executive
+32 (0)9 396 64 95 traicie.com
Krista Rampelberg Sales Executive krista@traicie.com +32 (0)9 396 64 95 traicie.com