Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

WePayPeople

WePayPeople regelt alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers. Snel, zeker en veilig. Dit doen wij met payrolling en salarisadministratie. Speciaal voor uitzendondernemers hebben wij onze backoffice dienstverlening. Internationale opdrachtgevers bieden we payrolling en contracting services.

Ontwikkelingen in de flexibele arbeidsmarkt zorgen ervoor dat uitzendondernemers alle zeilen moeten bijzetten om kandidaten te plaatsen. Daar moet dus de aandacht naar uitgaan en niet naar het bewaken van administratieve processen. De slimste oplossing is dan het uitbesteden van de backoffice. Maar wel op zo’n manier dat je de baas blijft over je eigen resultaten. Met de backoffice dienstverlening van WePayPeople creëer je meer ruimte om te ondernemen.

Expertise en gedrevenheid liggen aan de basis van de exponentiële groei van WePayPeople. Hierdoor won WePayPeople al zeven keer achtereen een FD Gazellen Award en behaalde de afgelopen jaren drie keer een top 20-notering in de Deloitte Technology Fast50.