Active Professionals (Qlik)

Active Professionals is dé dienstverlener op het gebied van Business Intelligence, Predictive Analytics & Augmented Intelligence. Zij halen het maximale uit jouw (Big) data. Met hun jarenlange ervaring helpen ze, naast het analyseren en beoordelen van bestaande data, ook met het voorspellen van toekomstige resultaten en het formuleren van actiegerichte inzichten waarmee de bedrijfseffectiviteit verhoogt. Active Professionals kan jou hierin ondersteunen, of dit volledig uit handen nemen.

Samenwerking met Carerix (Carerix Analytics)

Met Carerix Analytics kies je voor Qlik of PowerBI waar je eenvoudig alle data samenbrengt voor inzicht en overzicht, filterbaar, doorklikbaar en eenvoudig in gebruik.
Heb je een andere BI tool, kies dan voor de Carerix Datasource en gebruik je data in je bestaande tool.

Het Activiteiten Dashboard

Alle activiteiten van jouw organisatie. Denk aan het aantal vacatures, intakes, acquisitiegesprekken en plaatsingen. Filterbaar op collega, vestiging of teams en in een door jou aangegeven periode. Handig om te zien welke inspanningen er nodig zijn om tot een resultaat te komen zoals plaatsen of het maken van een nieuwe klant.

Het Kandidaten Dashboard

Hier zie je het aantal kandidaten die binnen komen. Hiermee heb je inzicht in waar jouw kandidaten vandaan komen, via welke bron, maar ook in welke functiegroep en welke locatie. Met deze informatie kun je zien waar jouw inkoop vandaan komt of juist schaars is en kun je bepalen waar je voor welke doelgroep het beste kunt adverteren.

Het Time to Hire Dashboard

Hier zie je de doorlooptijden van aanvraag tot plaatsing. Met dit dashboard zie je waar je sterk bent en kun je signaleren waar de bottlenecks zitten. Stel je veel kandidaten voor, maar duurt het te lang voordat er terugkoppeling komt? Of worden kandidaten vaker afgewezen door een mismatch met de vacature?

Het Plaatsingen Dashboard

Hier zie je het complete overzicht van nieuwe starters, lopende plaatsingen en stoppers via jou als organisatie, per vestiging en per medewerker. Ook zie je hier bij welke klanten de plaatsingen lopen én kun je bekijken hoe lang plaatsingen gemiddeld duren per klant.

Het Facturatie Dashboard

Als organisatie wil je weten wat je hebt gefactureerd en gaat factureren. Gebruik je ook Facturatie in Carerix? Deze financiële gegevens kun je ook bekijken per collega, vestiging, klant en kandidaat. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in je top klanten of medewerkers en je weet hoe je er financieel voor staat.
Gebruik je een ander systeem voor de backoffice? Ontsluit dan de data zelf in jouw BI tool met Carerix Datasource en breng de gegevens bij elkaar voor het compleet doormeten van werving tot factuur.

Urenstaten

In dit overzicht zie je alle uren van werknemers zowel bij gebruik van week- als maandstaten. Je ziet hoeveel uren worden geschreven ten opzichte van de contracturen op de plaatsing, maar je kunt ook ziekte en verlof uren analyseren. Benchmark en vergelijk verschillende vestigingen, functies en medewerkers om van elkaar te leren.

Aanvullende wensen?
Met deze basis is het voor jouw organisatie prettig om direct aan de slag te kunnen met data. Heb je aanvullende wensen, dan kunnen we aanvullende dashboards maken en toevoegen aan jouw Qlik of PowerBI.

Het is heel normaal dat je met meerdere systemen werkt. Je kiest dan ook het liefst voor het beste op ieder segment, inleveren op kwaliteit is nooit de eerste keuze. Datasources kunnen bijvoorbeeld bestaan uit Carerix, verloning en/of boekhoudsoftware en marketing tools zoals Google Analytics en Ads of jouw marketing automation pakket.
Wanneer je al deze data ontsluit in een Business Intelligence tool heb je het complete inzicht als organisatie. Denk hierbij aan het compleet doormeten van jouw advertentiekosten, de bron van de sollicitant, de doorlooptijd in Carerix en de omzet van jouw plaatsingen.

Contactpersoon

Gerelateerde partners

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.