Backofficer

Dienstverlening voor juridisch werkgeverschap, contractbeheer, uren- registratie, verloning, facturatie, debiteuren financiering en -beheer, HR ondersteuning en de beste uitzendsoftware.

Samenwerking met Carerix

Bij Carerix weten we hoe belangrijk het is om als intermediair efficiënt en foutloos te werken. Daarom werken we samen met Backofficer, een specialist op het gebied van backoffice dienstverlening. En het mooie is: wij zijn als frontoffice volledig gekoppeld met het platform van Backofficer. Dit betekent dat je het beste van beide werelden hebt: een naadloze integratie van onze software tools, minder data entry werkzaamheden en volledige ontzorging. Je kunt vertrouwen op onze gezamenlijke kennis en kunde, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: je klanten en kandidaten. Met Carerix en Backofficer heb je de perfecte combinatie om je werkzaamheden efficiënter uit te voeren en administratieve fouten te verminderen.

Gerelateerde partners

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.